EDEPSİZ ADAM YUNUS KAYA!

Çirkin İFTİRA ve ŞANTAJLARLA Kocaeli'deki firmalardan para sızdırmaya çalışan Kocaeli Halk Gazetesi'nin gizli ortağı olan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı'nın yöneticisi Yunus Kaya, gönderdiği mesaj ve sosyal medya paylaşımlarında Kocaeli Zirve Gazetesi'ni hedef alarak çok ağır küfür ve hakaretleri ile gazetemizi tacize devam ediyor.

Çirkin İFTİRA ve ŞANTAJLARLA Kocaeli’deki firmalardan para sızdırmaya çalışan Kocaeli Halk Gazetesi’nin gizli ortağı olan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nın kurulduğu günden bu zaman kadar yönetimini elinde bulunduran Kaya Ailesi’nin en büyük ağabeyi Yunus Kaya, gönderdiği mesaj ve sosyal medya paylaşımlarında Kocaeli Zirve Gazetesi’ni hedef alarak çok ağır küfür ve hakaretleri ile gazetemizi tacize devam ediyor.

SKANDALLARI ORTAYA ÇIKINCA KÜFÜRE BAŞLADILAR

Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nda yaşanan skandalları tek tek ortaya çıkaran Kocaeli Zirve Gazetesi’ne karşı çok ağır küfür ve hakaretlerde bulunan Yunus Kaya’yı edebe davet eden Yazı İşleri Müdürümüz Tahsin Keskin şu ifadeleri kullandı; ‘’Bu derece ağır küfür ve hakaretleri bir insanın yapması mümkün değil. Üstelik bunlar, dini bir vakıf olduklarını iddia ediyorlar. Bu vakıfta nasıl küfür edilir onu mu öğretiyorlar acaba? Nasıl bir ebeptir, nasıl bir hayadır bu. Demek ki bunların gerçek yüzü şimdi çıkıyor ortaya.

YUNUS, ABDULLAH, ÜZEYİR KAYA’YI HAYATI BOYUNCA ÇALIŞIRKEN GÖREN VAR MI?

Bu üç kardeşin hayata bakışını kısaca özetlemek isterim size. Yunus, Abdullah ve Yunus Kaya’yı hayatı boyunca bir yerde çalışırken gören var mı? Bunlar hep vakıf gelirleriyle büyümüş, hep hazır para yemiş insanlar. Bunlar için vakıf demek gelir kapısı demek. O yüzden bunların EDEPSİZLEŞMESİ.

BORÇ PARA ALDI SONRA GERİYE VERMEDİ!

Ayrıca Yunus Kaya, arkadaşlarından aldığı borç paraları bile geriye vermeyen ŞAHSİYETSİZ bir şahsiyettir. Bu nasıl bir kişiliktir Allah aşkına. Sen nasıl bir insansın Yunus Kaya? Sen yediğin kaba pisleyen şahsiyetsiz namert bir adamsın. Seni şerefe davet etmek isterdim ama bunun senin için kolay bir şey olmayacağını çok iyi biliyorum.  O yüzden sen sana layık olduğun gibi yaşamaya devam et ve pisliğinde boğul.’’  

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme