EMŞAV Kocaeli, Ahmet İmrek'i ağırladı

EMŞAV Kocaeli İl Başkanlığı, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı İletişim ve Koordinasyon Başkanı Ahmet İmrek'i ağırladı

EMŞAV İletişim ve Koordinasyon Başkanı Ahmet İmrek, EMŞAV Kocaeli İl Başkanlığı'nın misafiri oldu. Vakıf binasını ve yönetim kurulu'nun yapmış olduğu çalışmaları çok beğenen İmrek, iştişare toplantısında yöneticilere önemli bilgiler aktardı. EMŞAV İletişim ve Koordinasyon Başkanı Ahmet İmrek, EMŞAV Kocaeli İl Başkanı Alpay Çakırcı, Başkan Yardımcıları Hicran Özcan ve Dilek Erdoğan, İletişim ve Medya Başkanı Yiğit Özcan, Sosyal Medya Uzmanı İpek Sena Tezcan'ın katıldığı toplantıda fikir jimnastiği gerçekleştirildi. Toplantı sonunda İmrek yöneticilere EMŞAV rozeti taktı.

PROJELER ÇOK DEĞERLİ
İmrek toplantı sonrası yaptığı açıklamada ," Kocaeli İl Başkanlığı bizim için önemli. Arkadaşlarımızı çok seviyoruz. Arkadaşlarımızı ziyarete geldik ayrıca burada çalışmalar yapalım diyerek onların fikirlerini projelerini değerlendirdik. Hepsi de birbirinden değerli güzide arkadaşlarımız, projeleri de çok güzel. Tabi ki bütün bu arkadaşlarımızın yapmış olduğu projeleri yönetim kurulu başkanlığımıza bir rapor halinde sunacağız. Yönetim Kurulu,  başkanlarımızın verecek olduğu karara istinaden bu çalışmaları çok daha güzel şekilde yapacağız. Abdurrahman Yılmaz başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin çok çok selamları var. Bizler de onların selamlarını size iletiyoruz. Burada çok güzel teklifler çok güzel projeler var. Özellikle yeni projemiz olan kanal olsun ve dijital dünya olsun bunların çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bu çalışmaların daha iyi hale gelebilmesi için biz durumu yönetim kurulu ve başkana arz edeceğiz. Oradan gelen sonuçla birlikte daha iyi seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz " dedi.

Bakmadan Geçme