Esnafın isyanı: Hakkımı helal etmiyorum

Kocaeli son bir haftadır yoğun sıcağın etkisi altındaydı. Bu sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış ise Kocaeli'de hayatı felç etti.Özellikle İzmit'te etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle birçok iş yerini sel suları basarken vatandaş duruma isyan etti.

''Evinize götürdüğünüz ekmek haramdır''

İzmit'te sabah saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış sonrası İzmit'te bir çok iş yerini su basarken caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yaklaşık 1 saat süren yağışın ardından su baskınlarının yaşandığı bölgelerdeki esnaf ve vatandaşlar ise "yeter artık" diyerek İSU'ya isyan etti.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Gazetemizin okurlarından bir vatandaş da çektiği video ile isyanını dile getirirken; " Her yağmur yağışında aynı filmleri izliyoruz maalesef, aynı mağduriyetler. Yani bunları görmemek için kör olmak lazım. Niçin müdahale edilmiyor? Güneş açtığında her şey neden unutuluyor?.. Neden müdahale edilmiyor. İSU ve istişare kuruluna sesleniyorum. Lütfen müdahale edin. Yazıktır, günahtır. İnsanlar bu zulmü çekerken evinize götürdüğünüz ekmek haramdır.Biz esnafız, halimize bakın. Ben hakkımı helal etmiyorum. Kim üzerine alınırsa alınsın." diyerek İSU'ya ve yetkililere seslendi.  

Esnafın isyanı: Hakkımı helal etmiyorum
Esnafın isyanı: Hakkımı helal etmiyorum
Esnafın isyanı: Hakkımı helal etmiyorum

Bakmadan Geçme