'Fotoğraflık eserler inşa edeceğiz'

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kemal Paşa Mahallesi karşısında bulunan, Kocaeli Fotoğrafçılar Odası(KFO) Başkanı Ali Kılıç ve Necat Keskin'i iş yerlerinde ziyaret etti.

Fotoğrafçı esnafının durumları hakkında bilgiler alan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Benim burada çekilmiş çocukluk fotoğraflarım, İzmit’in tarihine kayıt edilmiş anılarım var. Bu anılarımı fotoğrafa döken fotoğraf sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum.  Bundan sonra da inşallah yerel yönetimler olarak bizler fotoğraf değeri taşıyan eserler inşa edeceğiz, sizlerde bu eserleri kayıt altına alıp gelecek kuşaklara aktaracaksınız” dedi.

BURADA FOTOĞRAFLARIMIZ VAR
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Buraya gelince duygulandım, benim kardeşimle birlikte Yeni Turan logolu fotoğraflarımız var. Altında ise Foto Hilmi yazıyor. Gelecek nesiller için kentimizin güzelliklerini kayıt altına alan fotoğraf sanatçılarımız, bizim için çok değerlidir” ifadelerini kullandı.

HER SABAH AYNI HEYECANLA
Devamında konuşan Gönül, “Ben İzmit’in tüm sokaklarında gezdim, hayata dair tüm hayallerimi burada kurdum, burada gerçekleştirdim. İzmit’e dair heyecanımı hiç bir zaman kaybetmedim. Her sabah aynı heyecanla; bu gün geri kalan ömrümün ilk günüdür düşüncesiyle yeni bir İzmit sevdasına uyanıyorum.

Bakmadan Geçme