Fuchs Sports futbol severleri büyük hayal kırıklığına uğrattı

TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig yayın haklarını kazanan Fuchs Sports, bu hafta yayınlayacağını açıkladığı 7 karşılaşmayı yayınlamayınca futbol severleri büyük hayal kırıklığına uğrattı. Naklen yayın programına alınan 1461 Trabzon-Kocaelispor karşılaşması da futbol severler tarafından izlemedi ve taraftarlar Fuchs Sports'a büyük tepki gösterdi.

TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig yayıncısı geçtiğimiz haftalarda Fuchs Sports oldu. 5 sezon boyunca maçları ekranlara getirecek Fuchs Sports 15-16 Ekim’de TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig’de yayınlayacağı maçları açıkladı. Açıklanan programa göre 7 karşılaşma Fuchs Sports platformunda olacaktı.

Toplam 92 takımın mücadele ettiği TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig’de yayıncının nasıl bir canlı yayın politikası izleyeceği merak konusuydu. Karşılaşmaların tamamının yayınlanması beklenmiyordu ama birçok mücadelenin ekranlara geleceği tahmin ediliyordu. Açıklanan programda toplam 7 maçın yayınlanacağı görüldü. 

15 Ekim Cumartesi günü

14.00 1461 Trabzon-Kocaelispor
14.30 Karaman FK-Amberçay Eynesil Belediye Spor
14.30 Düzcespor-Şanlıurfaspor
19.00 Uşakspor-Bucaspor
19.00 Eskişehirspor-Karşıyaka

16 Ekim Pazar günü

13.30 Bursa Yıldırımspor-Osmaniyespor FK

14.30 Amed Sportif-Sivas Belediyespor

Ancak yayın programını açıklayan Fuchs Sports'un yayın sitesi olan  www.fuchssports.com.tr'ye giren futbol severler büyük bir şokla karşılaştı.

Web sitesinde ana sayfa ile karşılaşan futbol severler, abonelik isteyen siteye bir türlü abone olamadı. Takımlarının maçlarını izleyemeyen futbol severler Fuchs Sports'a büyük tepki gösterdiler.

Bakmadan Geçme