• Haberler
  • Gündem
  • Gölcük'lü İşadamı Hasan Kahraman oğlunu evlendirdi

Gölcük'lü İşadamı Hasan Kahraman oğlunu evlendirdi

Gölcük'ün ve bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Hasan Kahraman geçtiğimiz akşam oğlu Şaban Kahraman'ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleşen görkemli düğüne Kahraman ve Bayram ailesinin çok sayıda dostları katılım sağladı.

Güzellikleri ile herkesi büyülediler

Zeynep ve Mevlüt Bayram çiftinin güzeller güzeli kızları Nursemin Bayram ile Nebiye ve Hasan Kahraman’ın yakışıklı oğlu Şaban Kahraman görkemli düğün töreni ile dünyaevine girdi.  Gölcük’ün sevilen İş adamlarından Hasan Kahraman kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.  Genç çift düğün töreninde güzellikleri ile katılanları büyülerken, çiftin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Düğüne katılım oldukça yoğun oldu

Geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleşen düğün törenine; Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman,   Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Eski Gölcük Belediye Başkanlarından Şaban Aktürkoğlu ve İsmail Barış, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, AK Parti Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Esnaflar, Muhtarlar, Kahraman ve Bayram ailelerinin dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Genç çiftin nikahını Başkan Ellibeş kıydı

Nursemin ve Şaban çiftinin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıyarken, Ellibeş, genç çifte nasihatta bulundu ve mutluluk temennilerini dile getirdi.

Görkemli düğün

Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşen görkemli düğün oldukça güzel ve renkli geçerken, genç çift hayatlarının en mutlu gününde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Bizde Gazetemiz adına genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bakmadan Geçme