Gönüllerdeki İktidar Erbakan ile kurulacak

Gebze'nin İstasyon Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras gönüllerdeki iktidarın ancak Fatih Erbakan öncülüğünde kurulacağını söyledi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, Gebze’ de istasyon Mahallesi’nin misafiri oldu.Yeniden Refah Partisi İstasyon Mahallesi Temsilcisi Yakup Karatay tarafından organize edilen sabah kahvaltısı, istasyon Mahallesi’nin tanınan simalarını bir araya getirdi. Partinin Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç, Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez’ in de hazır bulunduğu toplantıya onur konuğu olarak, il başkanı Aras davet edildi. Pek çok partilinin yoğun ilgi gösterdiği programa, İstasyon Mahallesi’nde faaliyet gösteren birçok derneğin başkanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı gözlendi.

SANDIK TEŞKİLATI

Hep birlikte yenilen sabah kahvaltısından sona ilk olarak mahalle temsilcisi Yakup Karatay söz alarak: katılan tüm misafirlerine teşekkür etti. Mahalle teşkilatı olarak hedeflerinin tüm sandıklarda, sandık teşkilatı kurmak olduğunu belirten Karatay, çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini ifade etti.

İKTİDARIN MÜJDECİSİ

Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç; İstasyon Mahalle Teşkilatı’nın çalışmaları ile pek çok mahallenin önüne geçtiğini ve bu çalışmaları takdir ettiğini belirtti. Kılıç hedeflerinin Gebze’de her haneye girmek olduğunu söyledi. Kılıç partisine ilginin çok yoğun olduğunu ve istikbalin refah iktidarını müjdelediğini sözlerine ekledi.

HALKIN ÇOĞUNLUĞU KANSER

Toplandı da son olarak söz alan il başkanı Mehmet Aras mahalle teşkilatına hitaben, deneyimlerini aktardı. Aras’ın sözlerini partililerin dikkatle dinlediği gözlemlendi.Aras konuşmasının siyasi kısmında ise şunları ifade etti: “Bugün halkımızın büyük çoğunluğu kanser hastasıdır. Yine gençlerimizde kısırlık oranı çok yüksektir. Kanser ve kısırlık vakalarının bu kadar yüksek olmasının asıl nedeni; genetiği değiştirilmiş organizmaları içeren gıda maddeleridir. Dünya siyonizmi gıda terörü ile insanlığı inim inim inletmektedir. Buna karşılık mevcut iktidar bir yandan GDO’lu gıdaların üretimine kolaylık sağlarken, diğer yandan üç çocuk istemektedir. Halkımız aptal değildir. Bu mantıksızlıklara kimsenin inanacağı da yoktur. Biz iktidara gelince ilk iş olarak gıda terörü ile nüfusumuzun kırılmasını engelleyeceğiz.

İSTİKBALİMİZ TEHDİT ALTINDA

Fiziki hali bu olan halkımızın manevi durumu da bundan farklı değildir. Milli manevi değerleri sahiplenmek ve yaşatmak görevinde olan gençlerimiz, bu göreve kayıtsızdır. Bu durum istikbalimizi tehdit eder boyuta gelmiştir.

Bu ağır durumun faturası halk tarafından, ülkeyi idare edenlere kesilmiştir. 31 Mart İstanbul seçimi, 23 Haziran’da İstanbul tokadına dönüşmüştür. 31 Mart sonrasında bilindiği gibi, yerli Titanic su almaya başladı dedik. Bu gün ilan ediyorum ki yerli Titanik’in burnu suya dalmıştır.”

ERBAKAN İLE

Bu sözlerin ardından partililere dönen ARAS kendisinin 60 yıllık siyasetçi olduğunu ve çok farklı yönetimler gördüğünü belirttikten sonra, şunları kaydetti: “Sandıklar sadece iktidarları tespit eder. Ama iktidarlar sandıklarda değil gönüllerde kurulur. Bu milleti sevmeyenlerin, millete ‘şucu bucu’ yaftası yapıştıranların, birleştirici söylemler dururken ayrıştıranların, bu milletin gönlünde asla yeri olamaz. Bu günkü durum bunun ispatıdır. Bu milletin tamamının seveceği genç bir lider ile, Fatih Erbakan ile gönüllerdeki iktidar kurulacaktır. Tam bağımsız ve yeniden büyük Türkiye ile yeni bir dünya ancak gönüllerin iktidarı ile kurulabilir.”

Bakmadan Geçme