Gümüş 5 yılı değerlendirdi

MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş, geride kalan 5 hizmet yılını değerlendirdiği açıklamasında, hiçbir arsa satışına onay vermediklerini söyledi.

Mehmet Gümüş yaptığı değerlendirme açıklamasında, “Biz MHP belediye meclis üyeleri olarak belediyenin meclise getirdiği hiçbir arsa satışına onay vermedik. Her zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek Körfez’in menfaatleri doğrultusunda hareket ettik. Her mecliste para harcamanın değil, doğru yerde, doğru zamanda proje yapmak olduğunu söyledik. Yanlış projelerde uyarıda bulunduk, düzeltilmesi için çaba harcadık. Bu süre içinde siyasi görüşüne önem vermeden bütün vatandaşlarımızın işlerine yardımcı olmaya çalıştık. Ürettiğimiz projeleri gerek mecliste, gerekse komisyonlarda söyledik ve anlattık. Vatandaşın ilettiği sorunları öncelikle mecliste düzenli bir şekilde gündeme getirdik. Yol genişletmeleri, yanmayan ışıklar, şehir planlamasıyla ilgili konularda görüşlerimizi iletip, uygulattık” dedi.

Gümüş açıklamasının devamında, “Yapılan yüksek bütçelerle daha iyi planlama yapılabileceğini anlattık. İsraf ve yanlış proje harcamaları gördüğümüzde uyarılarımızı yaptık. İmar planları ve uygulamalarında yanlışları gördükçe mecliste dile getirdik ve düzeltilmesi için önergeler sunduk. 15 yıldır belediyeyi yönetenlerin yanlış proje uygulamaları nedeniyle ilçede artan otopark, trafik  sorunları ve tır parkı problemleri ile ilgili çözüm önerilerimizi de sunduk. Hava kirliliği ve buna bağlı hastalık riski ilçede artarken bu nedenle ölçümler yapılmasını istedik ama maalesef halen daha çalışma yapılmadı” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme