Hayal Ettiğiniz Yatak Konforu Yataş Bedding'te!

Günün tüm yorgunluğunu attığınız yatak hayatınız için tahmin ettiğinizden daha önemli olabilir. Kaliteli bir uyku gün içinde daha dinç olmanızı ve daha geç yorulmanızı sağlar. Bu nedenle yatak seçimi konusunda standartları zorlamanız ve vücut tipinize göre en iyi modeli seçmeniz gerekir. Yataş Bedding yatak modelleri en kaliteli uyku için tasarlanan ürünlerdir. Yataş Bedding yataklar arasından farklı tasarım ve özelliklerdeki modelleri inceleyebilir, iyi bir uyku için en doğru modeli seçebilirsiniz.

Doğru Yatak Modeli ile Kaliteli Bir Uyku Deneyimi

Yatak modelleri oldukça farklı yapıda ve özelliktedir. Doğal bambu içeriğe sahip modeller bambu lifleri sayesinde yumuşak bir uyku deneyimi sunar. Paket yay ile birleşen bambu özellikleri sayesinde vücut tipinize göre kolay uyum sağlayan bir modeldir. Yataş Paket yay sisteminde yayların her biri ayrı olarak paketlenir. Bunun sayesinde yaylar birbirinden bağımsız çalışır. Bu da vücudun daha iyi kavranmasını sağlar. Bel ve basen kısmına sağlanan omurga desteği bel ağrılarının azalmasına katkı sağlar. Açık hücreli visco süngere sahip yataklar ise omurganın doğal eğrisinin korunmasını sağlarken yüksek hava geçirgenliği sayesinde ferah bir uyku ortamı sunar.

DHT yay sistemine sahip profesyonel sporcular için tasarlanan modeller ise vücutta oluşabilecek küçük ağrıları azaltmayı amaçlar. Hipoalerjenik yapıya sahip modeller alerjen unsurlar maksimum engellenir. Çift kişilik yatak modelleri arasında kenar destek sistemine sahip modeller yüksek konfor sunar. Bu şekilde deformenin de önüne geçebilirsiniz. Kenar destek sistemi sayesinde gece rahat bir uyku uyuyabileceğiniz gibi yatağınızın da uzun ömürlü olmasına katkı sağlayabilirsiniz. Nemlendirici bir etkiye sahip pamuk

terleme, üşüme ve serinlik ihtiyacı gibi farklı özel koşullar sunan modeller de Yataş Bedding koleksiyonunda bulunur. Bu modellerde yer alan farklı iki katman sizi yazın serin kışın ise sıcak tutar. İlerlemiş yaşlar için de özel modeller bulunur. Eklem ve kas ağrılarının azalmasına destek olan modeller kesintisiz bir uyku deneyimi sunar.

Yatak Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yatak ölçüleri arasından seçim yapmak için öncelikle tek kişilik yatak mı yoksa çift kişilik bir model mi karar vermeniz gerekir. 160x200 yatak gibi çift kişilik modeller seçebilir ya da 90x190 yatak tek kişilik seçeneklere yönelebilirsiniz. Yatağın baza kısmına tam oturması için baza ya da karyolanızın da aynı ölçüde olması oldukça önemli. Eğer aksi bir durum oluşursa uyku kaliteniz olumsuz etkilenebilir.

Herkesin uykudan beklediği kaliteli bir dinlenme olsa da farklı uyku alışkanlıkları ve omurga yapıları nedeniyle seçimler farklı olabilir. Bu noktada karar verirken uyku alışkanlıklarınızı dikkate almanız gerekebilir. Eğer gece uykuda çok terliyorsanız terlemeyi azaltan bir model seçmeniz gerekir. Özellikle soğuk kış gecelerinde çok üşüyorsanız kışın sıcak yazın ise serin tutan iki farklı katmana sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Aktif ve spor odaklı bir hayatınız varsa sporcular için özel üretilen modellere yönelebilirsiniz.

Aradığınız Konfora Yataş Bedding ile Ulaşabilirsiniz

Yatak fiyatları oldukça değişken bir skalada yer alır. Örneğin; tek kişilik ya da çift kişilik modeller arasında fiyat farklılıkları bulunmaktadır. Modellerin özellikleri de fiyatları belirler. Profesyonel sporcular için üretilen modeller ile standart modeller arasında farklılıklar olabilir.

Yataş Bedding ihtiyaç olduğunuz tüm özelliklere sahip ürün seçenekleri ile size geniş bir seçme fırsatı verir. İstediğiniz ölçü ve özellikteki modelleri Yataş Bedding web sitesinden inceleyebilir, seçtiğiniz ürünün siparişini vererek uyku kalitenizi artırmak için bir adım atabilirsiniz.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme