'Hemşerilerimin her alanda yanında olacağım'

Bir süre önce CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'na atanan Çetin Hartamacı, Giresun İş Adamları ve Bürokratları Birliği'nde ağırlandı. Hartamacı, 'Bundan önce olduğu gibi hemşerilerimin her alanda yanında olacağım' dedi

CHP Çayırova İlçe Örgütü'nde Selahattin Kaya'nın belediye başkan aday adaylığından ötürü istifasının ardından ilçe başkanlığını önce vekaleten üstlenen, genel merkez onayıyla ilçe başkanlığına resmen atanan Çetin Hartamacı kısa adı GiRİB olan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Birliği'nde hemşerileri tarafından ağırlandı.

Aslen Giresunlu olan Hartamacı; İstanbul'da Giresunlular Derneği, Giresun Dernekler Birliği ve Giresunlular Federasyonu gibi sivil toplum örgütlerinde görevler üstlenmişti. GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, "İçimizden birisi olan, uzun yıllar Giresunlular'a hizmet etmiş bir hemşerimizin CHP Çayırova İlçe Başkanı olması bizi mutlu etmiştir. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Kemal Tokmak'tan sonra söz alan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı; "Aranızda bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu gün burada beni misafir eden ve kucaklayan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve yönetimine teşekkür ederim. Giresun’un bir evladı olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimin her alanda yanında olmaya devam edeceğim" diye konuştu. Ziyaret karşılıklı ve samimi dost sohbeti ile devam etti.

Bakmadan Geçme