Hırsızları kovalarken 3 metrelik çukura düştü!

Gebze'de meydana gelen olayda, Beylikbağı Polis Merkezinde görev yapan mahalle bekçisi Umut Abdullah Terzi, hırsızları kovalarken 3 metrelik çukura düştü!

Gebze Beylikbağı Polis Merkezinde görev yapan mahalle bekçisi Umut Abdullah Terzi, devriye gezdiği sırada 2 kişinin bir motosikleti itekleyerek çalmaya çalıştıklarını gördü.  Şahıslara dur ikazında bulununca, her iki şahısta motosikleti bırakarak kaçmaya başladı. Kaçan şahısları yakalamak için kovalamaya başlayan bekçi Terzi, engebeli arazide fark etmediği bir çukura düştü.  Yaklaşık 3 metre yükseklikten düşen ve yaralanan Terzi’nin yardımına meslektaşları ve diğer emniyet birimleri yetişti.  

Hastaneye kaldırılan ve iç kanama şüphesi ile ameliyata alınan Umut Abullah Terzi sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile Gebze İlçe Emniyet Müdürü Uğur Adil Bilgili yaralı bekçiyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kaymakam Güler, yaralı mahalle bekçisiyle bir süre sohbet ettikten sonra kendisine, ailesine ve emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Bakmadan Geçme