Hürriyet adaylığını açıkladı

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı ve Koaceli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet CHP İzmit ilçe binasının önünde adaylığını açıkladı. Yoğun katılımın yaşandığı açıklama miting havasında geçti.

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı ve Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet bugün İzmit İlçe binası önünde adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Uşak Milletvekili Özkan Yalın, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Parti Meclis Üyesi Semra Dinçel, Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk durağı Mehmet Ali Paşa’ya oldu

Hürriyet daha sonra ilk ziyaretini ikamet ettiği mahalle olan Mehmet Ali Paşa Mahallesi'ne yaptı. Burada vatandaşlar ile selamlaşan Hürriyet'in 2. durağı İzmit'in ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan'ın kabriydi. Şehitlerin mezarını da ziyaret edip dua eden Hürriyet daha sonra CHP İzmit İlçe Başkanlığına gelerek coşkulu kalabalığa seslendi.

Bakmadan Geçme