İki genç organizasyon birlikte çalışmaya başladılar

Gölcük'te geniş bir kesim tarafından tanınan ve yaptıkları organizasyonlarla adlarından başarıyla söz ettiren Tuba Giray ve Taner İkiz güçlerini birleştirerek, iki firmayı birleştirdiler.Tuba Giray tarafından 5 yıldır Home Ofis olarak hizmet vermekte olan Dj Tubaa Organizasyon Henna ile yine aynı şekilde Taner İkiz tarafından 9 yıldır Home Ofis olarak hizmet vermekte olan Twin Organizasyon Wedding güçlerini birleştirdi.

İki genç girişimcinin firmalarını birleştirdikleri açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Lastik-İş Sendikası Başkanı Abdullah Karacan, Lastik- İş Sendikası Genel Sekreteri Akın Giray ile Twin Organizasyon Wedding’in sahibi Taner İkiz ve Dj Tubaa Organizasyon Henna’nın sahibi Tuba Giray’ın eş dost ve akrabaları katıldılar.

İhsaniye Çiftlik Mahallesi 4234. Sokak B Blok No: 7 adresinde hizmet verecek olan Twin Organizasyon Wedding & Dj Tubaa Organizasyon Henna açılış töreninde konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Her birimiz mutlu anımızın daha sistemli organizasyonlu ve başarılı geçmesini arzu ederiz. O zaman da profesyonel bir elin değmesi gerekiyor. İşte bu noktada Tuba Giray hanımefendi, Taner İkiz  Beyefendi ile birlikte bu eli karşılamaya ve eli sıkmaya hazırlar. Artık bizler çocuklarımızı bitirdik, torunlarıma geçeceğiz Allah nasip ederse. Artık torunlarımız sünnetinde Allah nasip ederde ömrümüz yeterse birlikte çalışacağız. Bununda sözünü buradan vermiş olalım. Allah her gününüzü böyle güzel ve mutlu eder inşallah. Sizlere Yüce Rabbim hayırlı ve helal bol ve bereketli kazançlar nasip eder. Hayırlı uğurlu olsun” dedikten sonra açılış kurdelesini kestiler. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra organizasyon showroomunu  gezen Başkan Ellibeş , Twin Organizasyon Wedding & Dj Tubaa Organizasyon Henna olarak verecekleri hizmetler hakkında organizasyon sahipleri Tuba Giray ve Taner İkiz’den bilgi aldı.

Giray, “Biz yapmış olduğumuz işte oldukça iddialıyız”

5 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla bayanlara özel hizmet verecek olan Dj Tubaa Organizasyon Henna’nın sahibi Tuba Giray verecekleri hizmetler hakkında bilgi vererek,  “ Aslında Dj Tubaa Organizasyon Henna olarak 5 yıldır hanımlara özel gün ve gecelerde organizasyon hizmeti vermekteyiz. Bu hizmetlerimiz arasında bayanlara özel kına gecesi, bayanlar matinesi, yılsonu partileri ve nişan masası gibi birçok alternatif bulunuyor.  Biz bu deneyimimize daha iyi hizmet sunmak adına Twin Organizasyon Wedding’in işletmecisi Taner İkiz ile güçlerimizi birleştirdik ve artık daha güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyoruz. Biz yapmış olduğumuz işte oldukça iddialıyız ve farkımızı görmeleri için tüm Gölcük halkını showroom’umuza bekliyoruz” dedi.

İkiz, “Mutlu anlarınızı daha da mutlu kılmak için vize uğrayın”

Organizasyon alanında 9 yıllık tecrübesi ile hizmet vermekte olan  Twin Organizasyon Wedding’in sahibi Taner İkiz, “Twin Organizasyon Wedding olarak 9 yıldır home ofis olarak hizmet vermekteydim. Bu süre zarfında birbirimize sürekli eksik olduğumuz noktalarda  Dj Tubaa Organizasyon Henna’nın sahibi Tuba Giray ile tamamlıyorduk. Bu yardımlaşmamızı ortaklık olarak devam ettirme kararı aldık. Twin Organizasyon Wedding olarak tüm açılış organizasyonları, düğün ve sünnet organizasyonlarında geniş ürün yelpazemiz ve uzman ekibimiz ile hizmet vereceğiz. Twin Organizasyon Wedding olarak ayrıca Tasavvuf Ekibi, Catering Hizmetleri ve Animasyon ekibimiz ile hizmet vereceğiz. Biz yaptığımız işte oldukça iddialı olup farkımızı görmeleri için tüm Gölcük halkını bekliyoruz. Mutlu anlarınızı daha da mutlu  kılmak istiyorlarsa Twin Organizasyon Wedding &  Dj Tubaa Organizasyon Henna’ya uğramayı unutmayın” dedi.

Gölcük’te düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, yaş günleri ve kabalık katılımlı buluşmalarda verdiği hizmetlerle ilçeye ayrı bir renk katan iki firmanın kurduğu ortaklığın, daha güçlü bir çalışmayı doğuracağı belirtildi.

Bakmadan Geçme