İşte bir iftiranın daha belgesi!

Çirkin, iftira ve şantajlarla Kocaeli'de bulunan iş insanlarından para sızdırmaya çalışan Kocaeli Halk Gazetesi'nin sahibi Faruk Bostan'a maddi ve manevi destek veren Kocaeli İlme Hizmet Vakfı'nın yöneticilerinden Abdullah Kaya ile Üzeyir Kaya'nın Kocaeli Barosu'na kayıtlı Avukat Ahmet Alkan'a da FETÖ'cü iftirası attıkları ortaya çıktı.

Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nda yaşanan skandalları tek tek ortaya çıkaran Kocaeli Zirve Gazetesi’nin haberlerinden sonra Kocaeli İlme Hizmet Vakfı ve yöneticileri hakkında gazetemize ihbarlar devam ediyor.

YİNE FETÖ İFTİRASI ATTILAR

Çirkin, iftira ve şantajlarla Kocaeli’de bulunan iş insanlarından para sızdırmaya çalışan Kocaeli Halk Gazetesi’nin sahibi Faruk Bostan’a maddi ve manevi destej veren Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nın yöneticilerinden Abdullah Kaya ile Üzeyir Kaya’nın Kocaeli Barosu’na kayıtlı Avukat Ahmet Alkan’a da FETÖ'cü iftirası attıkları ortaya çıktı.

Sevmedikleri ve sorun yaşadıkları insanlara FETÖ'cü iftirası atmaları ile meşhur Abdullah ve Üzeyir Kaya Kardeşler’in mağdurlardan biri de Kocaeli Barosu’na kayıtlı Avukat Ahmet Alkan’ın olduğu öğrenildi.

ZEKERİYA ÖZ YALANI

Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nın yöneticilerinden Üzeyir Kaya’nın 30 Ağustos 2016 tarihli ihbar dilekçesinde Kocaeli Barosu’na kayıtlı Avukat Ahmet Alkan’ın FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz’ün okul arkadaşı ve FETÖ’nün Kocaeli mütevellisi olduğunu iddia ederek Zekeriya Öz ile Ahmet Alkan’ın İzmit’teki Mini Köşk’te beraber yemek yediklerini ve ayrıca şu anda kripto FETÖ'cü olabileceğini belirtmişti.

SAVCILIK SUÇLAMALARI REDDETTİ

Üzeyir Kaya’nın iddialarının kabul etmeyen Ahmet Alkan, savcılığa verdiği beyanda FETÖ ile ilişkisinin olmadığı gibi iddia edildiği gibi FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz ile herhangi bir zamanda da görüşmediğini belirterek üzerine atılan suçları reddetti.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 16 Nisan 2019 tarih ve 2019/6832 sayılı kararında Üzeyir Kaya’nın iddialarının reddedilerek KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA karar verildi.

HEP AYNI TAKTİK: İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞMAK

Bu kararla birlikte kendilerinden haz etmeyen insanlara İFTİRA ATARAK İTİBARSIZLAŞTIRMAYI kendilerine yol edinen Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nın yöneticilerinden Üzeyir Kaya’ya bir cevap da YARGI’dan gelmiş oldu.

ALLAH'A SAVAŞ AÇTIN PROPAGANDASI YAPARLAR

Kendisine iftira atılan Kocaeli Barosu’na kayıtlı Avukat Ahmet Alkan, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Abdullah ve Üzeyir Kardeşler, Mehmet Ali Paşa Cami binasını kendi malları gibi gören ve camiye bağlı dükkanları kiraya vererek ve işleterek oradan gelir elde eden, cami cemaatinden ve çevreden toplanan bağışları Kocaeli İlme Hizmet Vakfı adı altında toplayan ve gelirlerle oluşan ekonomik yapıyı vakıf adı altında çeviren ve bu yolla geçinen kimselerdir. Bu kişiler  bu vakfa karşı en ufak bir şey yapan kimseleri hemen münafık, kafir gibi isnatlarla suçlayarak Allah’a savaş açmış gibi propaganda yaparlar. Allah’ım tüm müslümanları bu tip çıkarları için dini kullanan insanlardan korusun.’’ Dedi.

iŞTE İFTİRANIN BELGESİ;

Avukat Ahmet Alkan

 

Bakmadan Geçme