İYİ Parti Başiskele yaralarını sardı

Yaşanan istifaların ardından İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatı'nda Başkan Ayşe Sönmez Rüzgar, oluşturduğu yeni yönetimi ile yoluna devam ediyor.

21 Haziran Pazar günü yapılan İYİ Parti Kocaeli 2’nci Olağan Kongresi'nin ardından partide istifalar yaşanmıştı.  56 kişilik asil ve yedek listeden toplam 28 kişinin de istifa furyasına katıldığı İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatı’nda Başkan Ayşe Sönmez Rüzgar, oluşturduğu yeni yönetimi ile yoluna devam ediyor. Asilden istifa edenlerin yerine yedek listeden isimlerin geldiği Başiskele İlçe Teşkilatı’nda toparlanmayı oldukça hızlı bir şekilde yapan Başkan Ayşe Sönmez Rüzgar, güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Öte yandan yapılan toplantı ile oluşturulan yeni yönetim de netleşti. “Artık bir dakika bile kaybetmek istemiyoruz” diyerek çalışmalarına tam gaz devam eden Rüzgar, yeni listesini oluşturdu.

İYİ PARTİ BAŞİSKELE İLÇE BAŞKANLIĞI DİVANI

İlçe Başkanı: Ayşe Rüzgar İlçe Başkan Vekili: Hanife Dinçay İlçe Başkan Vekili: İsmail Kar İlçe Sekreteri: İlknur Lüleci İlçe Muhasibi: Muhammet Kırdemir Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Gürkan Aktaş Hukuk Ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Vedat Aydın Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Gencali Demir Kadınlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Memnune Güner Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Semra Çelikkaya Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Ahmet Suiçmez Ar-Ge Den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Batuhan Işık Sağlık ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Neşe Menekşedağ Siyasi İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Sadi Aydın Strateji, İletişim, Propoganda ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Zekai Üçüncü Sanayi, Teknoloji ve Çevre Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Adil Avcı Eğitim İşleri, Kültür Sanattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Filiz Osmanlı STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: İsmail Kar

Bakmadan Geçme