İYİ PARTİ ÜCRETSİZ DERSHANE HİZMETİ VERECEK

Son üç gün içinde üye çalışmalarına hız veren İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı 145 yeni üyeyi partiye kazandırdı. Gitmedik yer çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı yine çok geniş kapsamlı bir etkinliğe imza attı.

Son üç gün içinde üye çalışmalarına hız veren İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı 145 yeni üyeyi partiye kazandırdı. Gitmedik yer; çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı; yine çok geniş kapsamlı bir etkinliğe imza attı. Ağadere Caddesi'nde esnafları gezen partililer; daha sonra viyadük altında bir araya gelerek rozet taktı, müzik ziyafeti verdi; gelişmeler hakkında katılımcılara bilgilendirdi. İYİ Partililer; kendilerine gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun olduklarını söyledi.

Son üç gün içinde üye çalışmalarına hız veren İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı 145 yeni üyeyi partiye kazandırdı. Gitmedik yer; çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı; yine çok geniş kapsamlı bir etkinliğe imza attı. Ağadere Caddesi'nde esnafları gezen partililer; daha sonra viyadük altında bir araya gelerek rozet taktı, müzik ziyafeti verdi; gelişmeler hakkında katılımcılara bilgilendirdi. İYİ Partililer; kendilerine gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun olduklarını bildirdiler.
Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il yöneticileri, İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve ilçe yöneticileri ile  Belediye  Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları, yeni üyelerin katıldığı program, esnaf ziyaretiyle başladı. Ziyaret sırasında bazı yeni üyelere Şanbaz Yıldız tarafından rozetleri takıldı.
Kalabalık olarak Ağadere Caddesi esnafını ziyaret eden partililer, esnafın sorunlarını dinlediler. Oldukça verimli geçen esnaf ziyareti sonrasında yaklaşık 650-700  kişi viyadük altında toplandılar. Burada, İlçe Yöneticisi Aynur Vergili tarafından hazırlanan stant ve alanda müzik eşliğinde üniversite öğrencilerinden oluşan grubun söyledikleri parçalar dinlendi. Yine aynı alanda kurulan tezgahta dökülen lokmalar alandaki vatandaşlara ikram edildi.


“Öğrencilere ders verilecek”

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Cahit Sürüm, 3 gün içinde partiye yeni üye kaydı yapılması için start verildiğini ve yoğun çabayla 145 kişinin katılım yaptığını belirterek, ”Bunların yüzde 70’i iktidar partisinden geldi, diğer yüzde 30’u da diğer partilerden gelen arkadaşlardan oluştu. Hızlı bir yükselişimiz var ve partimize olan ilgi her gün artıyor. 15 öğretmen arkadaşımız var ve yakında kuracağımız sınıflarda ders almak isteyen öğrencilere ücretsiz olarak dershane hizmeti vereceğiz” dedi.


“100 esnafı ziyaret ettim”

İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı konuşmada kuruluştan bu yana çeşitli engellemelerle karşılaştıklarını hatırlatarak, “İş hayatımla da oynamaya kalkıştılar, sizden korkan sizden beter olsun. Burada gördüğüm manzara sonrasında Körfez  Belediyesi’ni aldığımızı anlıyorum. Burada bulunan ilçe teşkilatının kuruluşunda görev alan ve sonrasında da yönetimde yer alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugün yaklaşık 100 esnafı ziyaret ettim ve hiçbirisi de ben AK Partiye oy vereceğim demedi. Hepsi yaşadıkları sıkıntıları ve beklentilerini anlattılar” dedi.
Konuşmalardan sonra alana gelen 30 kişiye, 145 kişiyi temsilen rozetleri takıldı. İYİ Parti’de 3 günlük süre içinde en çok üye kaydının başta İl yöneticisi Aynur Vergili olmak üzere, İl  Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, İlçe Başkan Yardımcısı Zübeyde Çalık, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları tarafından sağlandığı öğrenildi. İYİ Parti Körfez İlçenin adeta gövde gösterisi yaptığı etkinlik, uzun pandemi döneminden sonra gerçekleşen en kalabalık katılımlı program oldu.


15 yıllık AK Parti üyesi

Alanda yer alan ve rozet takılan isimlerden fahriye Baştaş, İlçe Başkan Yardımcısı Ayşegül Dinç ile resim çektirerek, 15 yıl AK Parti’de üye olduğunu, aktif çalışmalara katıldığını ama bugün İYİ Parti saflarına geçtiğini söyledi.

Bakmadan Geçme