• Haberler
  • Gündem
  • İzmit Belediyesi'nde Duygu Çetiner'in ayrıcalığı nedendir?

İzmit Belediyesi'nde Duygu Çetiner'in ayrıcalığı nedendir?

Daha önce kamusal alanda sigara içerken yayınlanan resmi ile tepki çeken İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner, şimdi de İzmit Belediyesi'nde en ayrıcalıklı kişi olarak göze çarpıyor. Ancak Duygu Çetiner'in ayrıcalığının nereden ileri geldiği merak ediliyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplam Hürriyet, seçildiği günden itibaren belediye kaynaklarının heba edilmeyeceğini, tasarruf ederek önceki yönetimlerin girmiş olduğu israfa izin vermeyeceklerini belirterek özellikle özel araç kullanımı konusunda hassas davranacaklarını belirtmişti.

Başkan sözünü tuttu ama…!       

Bu amaçla İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplam Hürriyet başta olmak üzere bütün başkan yardımcıları dahil herkes kendi özel araçlarını kullanıyor. Başkanın takdire şayan bu hareketinden sonra yapılan ufak bir araştırmada bu kuralın esnetildiği tek bir kişi göze çarpıyor.

İzmit Belediyesi’nde sadece Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner’e belediye tarafından özel araç ve özel şoför tahsil edildiği öğrenildi.

Duygu Çetiner’in ayrıcalığı nedir?

Şimdi CHP’liler başta olmak üzere İzmitliler aynı soruyu soruyor;

Başkan Fatma Kaplam Hürriyet, başkan yardımcıları da dahil olmak üzere herkes kendi özel araçlarını kullanırken İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner’e tanınan bu ayrıcalık nedendir?

Edindiğimiz daha da başka bilgilere göre ihale alanların en fazla zaman geçirdiği ve en uğrak yerin İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner’in odasının olduğunu öğrendik. Çetiner’in odasının hiç boş kalmadığı öğrenildi.

Hatta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplam Hürriyet’in başkanlık koltuğuna oturduğu ilk zamanlarda belediyeye alımı yapılan işlerin özellikle İzmit esnafından yapıldığı ve İzmit esnafının kazanmasından yana taraf iken bugünlerde İstanbul’daki birkaç şirketten pazarlık usulü ile alımların yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu alımlarda da özellikle Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner’in etkin olduğu iddia edildi.

 

Bakmadan Geçme