İzmit'in Çocuklarından kandil lokması!

İzmit'in Çocukları Dostluk Grubu Berat Kandilini boş geçmedi. Platform üyeleri Yürüyüş Yolunda lokma dağıttı

Kentte ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı çalışmalarla kentte dikkat çeken İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu saha çalışmalarına devam ediyor. Dostluk Grubu Başkanı Samet Şengöz bu grup üyeleri bugün Berat Kandili sebebiyle Yürüyüş Yolunda lokma dağıttı.

ZİYARETÇİSİ ÇOKTU
İzmit’in Çocukları Dostluk Grubunun Sabri Yalım Parkı önünde kurduğu çadıra siyasi isimler ve STK temsilcileri de ilgi gösterdi. Lokma dağıtım programa MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Gelecek Parti İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Oruç, İyi Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Umutcan Turgun, Çukurbağ Mahalle Muhtarı Yaşar Tüzer, AK Parti İzmit Belediye meclis üyeleri Vedat Yoldaş ve Erkan Aksoy, çeşitli STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5 BİN LOKMA
Lokma dağıtım programıyla ilgili açıklama yapan Platform Başkanı Samet Şengöz, “Bugün Berat Kandili sebebiyle vatandaşlarımıza 5 bin lokma dağıttık. İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu olarak kentte geleneklerimizi de yaşatmak istiyoruz. Bize destek veren tüm siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme