Kaan Şensoy: ''Eşim beni aldattı''

Eski eşi avukat Ezgi Ulugün'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle cezaevine giren Kaan Şensoy, cezasını çektikten sonra tahliye oldu. Gazetemizin kendisi ile ilgili yaptığı haberlerin altına yorum yapan Kaan Şensoy, eşinin kendisini aldattığını yazdı.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi avukat Ezgi Ulugün'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle cezaevine giren Kaan Şensoy, cezaevinden çıktı. 

Cezaevinden çıktıktan sonra gazetemizde kendisi ile ilgili yaptığımız haberlerin altına yorum yapan Kaan Şensoy, eski eşinin kendisini aldattığını belirterek sorunların kaynağının bu olduğunu yazdı.

İşte Kaan Şensoy'un o yazısı;

''Ben niye sürekli tutuklanıyorum biliyor musunuz? Bu kadına diyorum ki senin bir oğlum var kızın var. Bak yapma reklam uğruna. Hadi o şiddet mağduru kadınların duygularıyla oynadın bari bırak çocuklarımı daha fazla rencide etme. Sana ne tacizi? yalıtım ben İzmit'te bizim. 14 yıl birlikteliğimizi bilen kim inanır buna. Asıl senin yanında her sabah uyanarak ben işkenceye uğradım. Buradan yaptığın ahlaksızlığı senin gibi çocukları umursamadan yazamıyorum. Benim kızım orada. Hadi biri elini sürsün bende öldürmezsem ona kendimi adam diye gezmem sokaklarda. Şu taciz dosyanı bi içini yayınlanana Allah için. Sizde bi sorun be kardeşim. Dosya yok. Dosya kolay mI öyle namusa iftira atmak. Benim seni tanıdığım o güne lanet olsun. Farz edin ki böyle bir şey yapsam kendini namuslarını koruyamayan aile benim kızımı nasıl koruyup kollayacak. Size şu kadar diyeyim. Bu şahıs beni aldatıp yakalanmıştır. Ben oğlum üzülmesin diye sustukça tepeme bindi. beni aldattığı şahsı mahkemeye tanık yazdırıyorum. Şimdi adamsan sende hem şu taciz dosyasını yayınlarsın hemde tanıtımı yayınlarsın. Dürüstlük abidesisiniz ya! Oğlum sende büyüyünce gereğini kendin nasıl biliyorsan öle yaparsın. Ben bu şerefsizi değil, .öldürmek bir tokat atacak kadar bile bir yere koymuyorum. Sen büyüyünce kendin sor. Para bitince üstüne aldatıp bir de bu şekilde reklam yapmak hangi adalette var. Ben dostlarıma buradan şunu soylemek istiyorum. Bu kadını sizinle tanışırdım evinize soktum, çok utanıyorum ve özür diliyorum''

Bakmadan Geçme