Kaan Şensoy'dan oğluna mektup!

Başiskele'deki evinde öldürülen Kaan Şensoy'un cezaevindeyken çocuklarına ve eski eşine yazdığı mektuplar ortaya çıkmış, biz de o mektupları yayınlamaya başlamıştık. Dün de eski eşine yazdığı mektubu sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise Kaan Şensoy'un cezaevindeyden oğluna yazdığı mektubu yayınlıyoruz.

Başiskele’deki evinde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Kaan Şensoy’un cezaevindeyken çocuklarına ve eski eşine yazdığı mektupları yayınlamaya başlamıştık. İlk olarak Kaan Şensoy’un cezaevindeyden eski eşi Ezgi Ulugün'e yazdığı mektubu dün sizinle paylaşmıştık.

Bugün Kaan Şensoy’un cezaevindeyden oğluna yazdığı mektubu paylaşıyoruz;

''21.07.2020

Doru’ma   

Canımın can parçası ,aslanım. Nasılsın evlat,iyisindir inşallah.Seni görmeyeli ve kardeşini 8 ay oldu.İkinizi de çok ama çok özledim. Bu ayrılık,bu hasretin bitmesine sayılı günler kaldı yiğidim.Beni sorarsan aslan parçası dinlendim,düşündüm,toparlandım,namaz kıldım,güldüm,ağladım,Allah’a sığındım.Seni ve kardeşini çok ama çok özledim.Güzel günler yakında oğlum.Bir dönem başımdan geçen olaylar nedeni ile asıl nedenim ve hayatımı adadığım davama kaldığım yerden devam edebilecek olmanın sevincindeyim bugünlerde.

Canım oğlum, senle beraber yeniden şekillenecek olan dünyamda  beraber,el ele bu dünyanın yeni ve son olacak şeklini oluşturacağız inşallah.Bu zamana kadar bana öğretilen ve öğrendiğim her şeyimi,kimsenin hakkımda bilmediği sırlarımı,geçmiş ve gelecek tarihi sana öğreteceğim babacım.Sen, benim ve benim yanımda yer alan binlerce kardeşinin , abinin doğru zaman ve doğru an geldiğinde yer alacağı bilgili,okumuş,cesur,vatanını ve bayrağını seven ve gerektiğinde bunun için  canını verebilen, sağcı ve solcu olmayan,ülkesinin her bir karış toprağına sahip çıkan, alevisi,lazı, çerkesi, lazı, sünnisi, kürdü tüm Müslümanların ve sana sığınmış olan her milletten insanı kucaklayan,dini İslam, peygamberi Hz.Muhammed(SAV) olan,rabbi ALLAH, bayrağı kanı şehitlerimizle al olan Türk Bayrağı olan yeni dünyanın yeni liderlerinden olacaksın. Allah’ın izniyle yiğidim.

Oğlum,  ben anneni çok sevdim. Biz beraber şu 16 yılda herkes tarafından kıskanılan,ayırmaya çalışılan, bazen mutlu(annene göre hep mutsuz),bazen ağladık,bazen güldük.Ama hiçbir zaman bu kadar utanç verici,birbirine düşmanca hareket eden iki insan olmamıştık.(daha doğrusu düşman olan annen oldu,ben bir an bile anneni düşman olarak görseydim inan ki bu durumlar çok daha kötü olurdu.) Bazen ondan beklemediğim,canımı yakan, şerefim ve haysiyetimle oynayan tavırlara elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalıştıysam da 16 yıl boyunca kendimi kandırılmış, aldatılmış hissederek benim canıma ,özgürlüğüme kasteden insana tepkiler verdim.Hem de bunu onun gibi arkadan hançer vurarak yapmadım.Aleni,dürüstçe kabul ederek yaptım. Haketmemiş de olsam cezamı çektim ve çekmeye devam ediyorum.Çoğu yaptığına da onun yerine ben utanarak ve sizin biyolojik anneniz olması sebebi ile istesem de 1000 katını yapabilecek gücüm olmasına rağmen siz daha fazla yıpranmayın diye sustum.Kendisini Allah’a ve inanıp güvenmediği T.C. nin adalet saraylarının bekçileri olan savcı ve hakimlere havale ettim.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ve sağcısı , solcusu tüm Müslümanların sayesinde seninle de Allah’ın izniyle bir gün beraber namaz kılacağımız Ayasofya Camii’nde bu ülkenin tarihini,orada senin yanında yer alacak binlerce insanın yarın milyonlar olacak kardeşlerinin, ağabeylerinin,senin ve kardeşinin, geçmişinde en ufak bir leke getirecek,bizi dış güçlere malzeme edecek söylemlerde bulunmaması haricinde anneni Allah’a havale ediyorum.İntikam sahibi mutlak Allah’tır. Mücadelem adliyelerde devam edecektir. 21 Ağustos günü çıkıcam,22 sinde sizi görmek dileği ile.

Seni çok seven baban İhsan Kaan Şensoy''

                         

Bakmadan Geçme