Kalıcı konutlarda Mutlu'ya büyük ilgi

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Atakent Kalıcı Konutları'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kalıcı konutlarda ikamet eden vatandaşları ziyaret eden Mutlu kapı kapı dolaştıktan sonra daha önceden söz verdiği hanelere misafir oldu. Ev ziyaretlerinin ardından site sakinlerinden oluşan kalabalık bir gruba seslenen Mutlu, “Emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda, Başiskele’de temiz bir sayfa açacağız” dedi

HER KESİMDEN DESTEK

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, önceki akşam Yeniköy Atakent Kalıcı Konutları Dostlar Çay Evi'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Kalıcı konut sakinlerine seslenen Mutlu, büyük coşkuyla karşılandı. Her kesimden destek gören Mutlu, projelerini anlatarak destek için teşekkür etti. Toplantıya meclis üyesi adayları da eşlik etti. İlçe genelinde büyük teveccühle karşılaştıklarını anlatan Mutlu, “31 Mart akşamı inşallah görevi devralacağız” dedi.

İFİTİRA ATMAK YERİNE PROJE ANLATACAĞIZ

Kalıcı konut sakinleriyle sohbet eden Mutlu “Seçim sürecinde kapınızı çalan çok oluyor. Elbette ki karar sizlerin, fakat sizlerden bir ricam var. Bizim halkımız misafirperverdir, kapısını çalanı içeri buyur eder. Fakat aman ha dikkat edin, kapıyı çalan hırsızlara kapı açmayın” dedi. “Her türlü insan bu süreçte kapı kapı geziyor, fikri olan, derdi olan, projesi olan insanlar başımız üstüne ama kapı kapı gezip sadece iftira atan, olmadık ittifaklar ile bizi karalayan kişilere en iyi cevabı bu dünyada millet ahirette ise biz vereceğiz” diye konuşan Mutlu “Biz iftira atmak yerine proje anlatacağız, milletin dertlerine çözüm arayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme