Karaaslan: Hepimiz biriz, bereketli olsun Kandıra!

Yerel seçimlerde Kandıra Belediyesi'ne talip olan AK Parti Aday Adayı Yakup Karaaslan, 'Beraberlik, dayanışma ve sevgi bu yolda bizi bir arada tutan en önemli güçlerimiz. Buradan aldığımız güç ile Cumhurbaşkanımıza Kandıra'dan en büyük desteği vereceğiz. Hepimiz biriz bereketli olsun Kandıra.' dedi

Kandıra Belediyesi AK Parti Aday Adayı Yakup Karaaslan, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Kandıra’yı karış karış gezerek, sıkmadık el bırakmayan Karaaslan, birlik beraberlik mesajı vererek gönüllere dokundu.

‘ADAY ADAYLARIMIZLA OMUZ OMUZA’

Kandıra için hangi isim aday çıkarılırsa çıkarılsın desteğini sürdüreceğini söyleyen Karaaslan, “Bugün bir hizmet yarışının tam ortasındayız. Bu yarış Kandıra sevdası ile, davamıza olan inanç ile dolu bir hizmet yarışı.  9 aday adayı arkadaşımızın omuz omuza durduğu ve birlikte ilerlediği bu yolculukta, hangi arkadaşımız açıklanırsa açıklansın, her birimiz desteğini ve gayretini aynı aşkla gösterecektir.” şeklinde konuştu.

‘REİSİMİZE OLAN BAĞLILIĞIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ’

Hizmet noktasında da liderleri Erdoğan’a layık olmaya çalıştıklarını dile getiren Karaaslan, “Bu yarış, birlik, beraberlik ve sevginin en yüksek perdeden çaldığı bir maraton. Çünkü biliyoruz ki, AK Parti davasına gönül vermiş olan Kandıra'ya daha iyi hizmet götürmek için yarışıyoruz. Biz biliyoruz ki bu süreçte hep birlikte, kucaklayıcı bir ruhla, Reis'e olan bağlılığımızı ve Kandıra'ya olan sevdamızı daha da güçlendireceğiz.” dedi.

 

‘HER KAPIYI ÇALIYOR, GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ’

İttifak bileşenleriyle var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Karaaslan sözlerinin devamında, “Beraberlik, dayanışma ve sevgi bu yolda bizi bir arada tutan en önemli güçlerimiz. Buradan aldığımız güç ile Cumhurbaşkanımıza Kandıra’dan en büyük desteği vereceğiz.  Cumhur İttifakı’nın tüm bileşenleriyle Kandıra'yı zirveye taşımak için kapıları çalıyor, gönüllere dokunuyor, sevdamızı Kandıra için herkese duyuruyoruz.” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

 

‘İNANCIMIZ, VİZYONUMUZUN İFADESİDİR’

Kandıra için her koşulda birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Karaaslan,”Bu yolda, biz birlikteyiz. Bu yolda, biz sevgiyle, kararlılıkla ilerliyoruz. Ve emin olun, bu hizmet yarışı Kandıra'ya olan sadakatimizin, inancımızın ve vizyonumuzun bir ifadesidir. Hepimiz biriz, hepimiz Kandıra için buradayız, bereketli olsun Kandıra!” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme