Kartepe Konakları 2. Etap teslime hazırlanıyor!

FDB Yapı'nın Kartepe Kent Merkezi hemen yanında inşa ettiği 544 konutluk bir yaşam alan projesinde 2. etap teslime hazırlanıyor.

FDB Yapı’nın Kocaeli Kartepe’de inşa ettiği Kartepe Konakları'nın dev projesi 544 konutluk bir yaşam alan projesi olarak Kartepe Kent Merkezi içerisinde bulunuyor. Bilindiği gibi Kartepe Konakları birinci etapta daireler teslim edilmiş, oturumlar başlamıştı. 192 daireden oluşan 2. Etap dairelerin teslimine ise yakında başlanıyor. 15 bin  metrekare alana inşa edilen dev proje bölgede daire arayanlar için çok iyi bir alternatif durumunda. Projedeki daireler 2+1 dubleks ve 3+1 olarak tasarlanırken dairelerin alanları ise 145 ile 180 metrekare arasında değişiyor.

ELMASTI PIRLANTA OLDU!

Kartepe Konakları hakkında bilgiler veren FDB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, bölgenin değerinin katlanarak arttığını vurgulayarak bölge daha önce elmastı şimdi pırlanta oldu, dedi.

Kaymakamlık, belediye, tapu, nüfus, tarım müdürlükleri, ilçe emniyet müdürlüğü ve benzeri idari kurumlar projenin hemen yanı başında bulunması da Kartepe Konakları projesine ayrı bir değer katmış durumunda.

İzmit şehir merkezine 7 km mesafede!

İzmit şehir merkezine 7  km, Cengiz Topel Havalimanı’na 6 km, Symbol AVM’ye 6 km, Özdilek AVM’ye 5 km mesafede yer alan proje, Kartepe Kayak Merkezi’ne mesafesi 25 km, Sabanca Gölü’ne mesafesi ise 20 km.

Kartepe Konakları’nda konutlar 350 bin TL’den başlayarak, 550 bin TL’ye kadar yükselen rakamlardan alıcı buluyor. Projede satılık daireler eksiksiz teslim ediliyor.

Kartepe’nin kent merkezinde inşa edilen bir çok konut projesi içinde yer  Kartepe Konakları her geçen gün daha da değerleniyor.

Bakmadan Geçme