Kayıp olarak aranıyordu! Ölü bulundu!

Kocaeli'den okumak için gittiği Ankara'da kaybolan Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Doğanay Demirtaş, bir ağaca asılı halde ölü bulundu.

Olay, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nden Ankara’ya üniversite eğitimi için gelen 19 yaşındaki öğrenci Doğanay Demirtaş, Eymir Gölü etrafında kayboldu. Ankara’da evde kaldıkları öğrenci arkadaşlarından birisi, Doğanay’ın ailesine kendisine ulaşamadığını söyledi. Bunun üzerine Doğanay’ın ailesi ekiplere oğullarının kaybolduğu ihbarını verdi.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
İhbar üzerine Polis Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri, cep telefonundan en son sinyal alınan Eymir Gölü çevresinde arama çalışması başlattı. 

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU
49 Personel, 16 araç, bir drone ve 3 adet K9 köpeğinden oluşan arama ekipleri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ormanlık alanını da kapsayan bölgeyi tarayarak, kayıp genci bulmaya çalıştı. Ekiplerin arama çalışmaları sonucunda Doğanay Demirtaş, ağaca asılı halde ölü bulundu. Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Demirtaş’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesinin yaşadığı Kocaeli’ye getirilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KUŞLARLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPMIŞ

Ayrıca, Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Doğanay Demirtaş’ın daha önce Eymir Gölü etrafında kuşlarla ilgili çalışmalar yaptığı kaydedildi.
 

Bakmadan Geçme