Kazanan AK Parti olsun

Belediye başkan aday adaylığı için istifasını genel merkeze sunup onay bekleyen Muzaffer Bıyık onayı aldı. Darıca'nın 12'nci aday adayı olan Muzaffer Bıyık, 'Bundan sonrası nasip. Kazanan AK Parti olsun' dedi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaklaşık bir ay süren bekleyiş sonrası Darıca Belediyesi’ne başkan aday adayı olmak için onayı aldı. Bir ay kadar önce genel merkeze istifasını sunan Muzaffer Bıyık önce ilçe başkanlarının aday adaylığının önünün açılmasını bekledi. Ardından özel onayı beklemeye başladı.

Bıyık dün Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde Tavşanlı’daki viyadük faciasında hayatını kaybeden Mehmet Sıddık Canpolat’ın cenaze namazı sonrası Kocaeli Zirve’ye yaptığı çok kısa açıklamada henüz bekleyişinin sürdüğünü söylemişti. Bugün istifasına onay çıkan Bıyık belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını AKP İl Başkanı Avukat Abdullah Eryarsoy’a teslim etti.

Bundan sonrası nasip

Bıyık yine Kocaeli Zirve’ye yaptığı açıklamada, “Parti büyüklerimiz ve yöneticilerimiz istifamı ve belediye başkan aday adaylığımı uygun gördüler. Teşekkür ederim. Bundan sonrası, aday gösterilip gösterilmeyeceğim nasip. Sonuç her ne olursa olsun kazanan AK Parti olsun” diye konuştu. Muzaffer Bıyık, AKP’den Darıca Belediye Başkan aday adaylığı olan 12’nci kişi oldu.

AKP Darıca aday adayları

Çetin Solhan, Ertuğrul Çetinkaya, Faruk Güneş, Murat Bayraktar, Muzaffer Bıyık, Nusrettin Subaşı, Olcay Ulus, Orhan Pala, Ömer Öztürk, Şükrü Karabacak, Teyar Dağcı, Zeynep Subaşı Yalçın

Bakmadan Geçme