Kebapçı Memduh enflasyona direniyor 

Son aylarda enflasyona bağlı olarak et fiyatlarının hızla yükselmesi,  İzmit’te döner fiyatlarını da bir hayli etkilemişti.  İzmit’te  lokantalarda döner kebabının fiyatı genellikle 60 TL’den başlıyor. Bir porsiyon iskender kebabını 110-120 TL’ye satan lokantalar da bulunuyor. 

İzmit Kapanönü Çarşısında bulunan; şehrimizin en eski ve tanınmış kebap lokantası olan Kebapçı Memduh, enflasyona direniyor.

İzmitli genç işadamı Barkın Atakan’ın işlettiği Kebapçı Memduh, et fiyatlarındaki yükselişe rağmen, aylar önce belirlediği fiyatını değiştiriyor. 

Kebapçı Memduh’ta İzmit’in en lezzetli döneri, porsiyonu 55 TL’den müşterilere sunuluyor. Bir porsiyonda 100 gram döner bulunuyor. 

Kebapçı Memduh’un işletmecisi Barkın Atakan ,  kaliteyi hiç bozmadıklarını, porsiyonları da küçültmediklerini belirterek, “Ekmek ve suyla birlikte bir porsiyon döneri 55 TL’den vermeye devam ediyoruz. Bizim yıllardır  gelen müşterilerimiz var. Onlara  pahalı yemek yediremeyiz. İzmit’in en lezzetli ve en hesaplı dönerini sunmak konusunda iddialıyız. Bir porsiyon döneri 55 TL’den satmak için  bütün şartları zorlamaya ve dayanmaya kararlıyız” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
ersane 30 Temmuz 2022 10:44

Hiçbir yerde bulamayacağınız lezzet bu fiyata hayret!!! Demekki ucuz yemekte yenebiliyor İzmit'te.

Bakmadan Geçme