Kirli işbirliği halkasına Gökhan Ayyıldız'ı da eklediler!

Kocaeli medyasındaki kirli işbirliği halkasına Gökhan Ayyıldız'ı da eklediler. Cumhurbaşkanı hayranı olarak bilinen Kocaeli'nin sosyal medya fenomeni Gökhan Ayyıldız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde işe başlayınca arkasından küfür edenler şimdi Ayyıldız hakkında methiyeler düzmeye başladı.

Kocaeli medyasında kirli oyunlar dönmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sonrası için işbirliği içinde olan Ak Partili siyasetçilerle CHP medyası arasındaki kirli oyuna Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı Kocaeli'nin sosyal medya fenomeni Gökhan Ayyıldız'ı da eklediler.

Hiç bir zaman hiç bir karşılık beklemeden Ak Parti'ye hizmet eden, buna karşılık parti içinde bile haksızlıklara tahammülü olmayan ve sırf haksızlıkları dile getirdiği için partiden ihraç edilen Gökhan Ayyıldız, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde iş başı yaptı.

Yıllardır özel sektörde asgari ücretle çalışan ve Ak Partili belediyeler dahil olmak üzere hiç bir kurumu için hiç kimseden yardımı kabul etmeyen Ayyıldız'ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde iş başlaması Kocaeli'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlarını da harekete geçirdi.

Kocaeli'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı ve Ak Partili bazı siyasetçilerle işbirliği içinde olan bazı yerel medya organlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı Gökhan Ayyıldız'a methiyeler düzmesi kirli oyunu gözler önüne serdi.

Kirli ittifak gözler önüne serildi!

Bir süre önce bile Gökhan Ayyıldız'ın bırakın yazılarını bir resmine dahi tahammülü olmayanların dün ve bugün gazetelerinde Gökhan Ayyıldız'ı yere göğe sığdıramaması Kocaeli'deki siyaset medya ilişkilerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kurulan kirli ittifakı görmeye yeter de artar bile.

Bizden hatırlatması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kurulan bu kirli ilişkiler yumağında Gökhan Ayyıldız'ı tarafınıza alacağınıza inanıyorsanız işte bunda yanılıyorsunuz. Global Medya bünyesindeki gazetelerde hiç bir beklentisi olmadan uzun zamandır yazılar yazan, onca yıldır tanıdığımız, başı her zaman dik olan, kimseye eyvallahı olmayan Gökhan Ayyıldız'ı da kirli ilişkilerinizde kullanamayacaksınız. Bizim tanıdığımız Gökhan Ayyıldız buna izin vermez.

Bizden söylemesi...

Bu arada Ak Partili bir belediyede çalışmayı başkandan bile fazla hak eden menfaatsiz ve gerçek Erdoğancı Gökhan Ayyıldız'a yeni işinde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın.

Tahsin KESKİN

 

Bakmadan Geçme