Kitap Fuarında Türkeş konferansı

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi tarafından Kocaeli kitap fuarında düzenlenen konferansında Türk Dünyasının merhum lideri Alparslan Türkeş ve hayatı konulu konferans gerçekleştirildi.

Emel Koçoğlu'nun konuşmacı olduğu programa Türk Ocakları Kocaeli Şube başkanı Yücel Alpay Demir, Kocaeli Milli Kuruluşlar birliği başkanı Eren Elmalı ve ocak gençleri katıldı.

Hizmetlerinden dolayı Türk Ocağı yöneticileri İsmail Yıldızdoğan, Sezin Türkkal, Mustafa Arha, Taner Çetinkaya ve Şenol Karamus'a Ocak gençleri tarafından teşekkür plaketi verilen programda konuşmacı Emel Koçoğlu nun plaketini Alparslan Türkeşin siyaset ve dava arkadaşı İsmet Koçoğlu verdi.

Edilen duaların ardından konuşan Emel Koçoğlu; Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş "80 yıllık ömrünü Türk İslam davasına ,Türk milliyetçiliği fikrine ve Türk dünyasına adamış bir dava insandır. Zararlı fikir akımlarından ve ülkemiz üzerinde kurulmaya çalışılan dış mihraklı hain planlardan korumak ve bir nesli kurtarmak için dava adamları yetiştirmiş kudretli bir asker büyük bir  siyasetçi ve bilge bir devlet adamıdır,

Zamanında yaptığı tespit ve uyarılar ülkemizi bekleyen tehditler hala güncelliğini korumakta yaşadığımız süreç onun fikirlerine bugün daha çok ihtiyaç olduğunu ve tespitlerinde ne kadar haklı olduğunu göstermektedir dedi. Emel Koçoğlu; Alparslan Türkeş’in hayatını ve mücadele yıllarını anlatırken sinevizyondan yayınlanan resimler izleyenleri duygulandırdı.

Bakmadan Geçme