Kocaeli Aydınlar Ocağı'na Prof. Dr. Erdem Uluğ konuşmacı oldu

Kocaeli Aydınlar Ocağı, ilk toplantılarını 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 19:30'da Kocaeli Ticaret Odası Beytül Kebap Restoran'da gerçekleştirdi. Bu özel etkinlikte Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Gürkan UYSAL'ın konuşmasının ardından, Prof. Dr. Erdem ULUĞ 'Siber Güvenlik' konulu bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, siber güvenlik ve yapay zeka alanındaki önemli konular masaya yatırıldı ve Prof. Dr. ULUĞ, katılımcılara güncel tehditler ve korunma stratejileri hakkında bilgiler aktardı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Kocaeli Aydınlar Ocağı, ilk toplantılarını 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 19:30'da Kocaeli Ticaret Odası Beytül Kebap Restoran'da gerçekleştirdi. Bu özel etkinlikte Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Gürkan UYSAL’ın konuşmasının ardından, Prof. Dr. Erdem ULUĞ "Siber Güvenlik" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, siber güvenlik ve yapay zeka alanındaki önemli konular masaya yatırıldı ve Prof. Dr. ULUĞ, katılımcılara güncel tehditler ve korunma stratejileri hakkında bilgiler aktardı.  

PROF.DR. ERDEM ULUĞ KİMDİR?

Prof.Dr. Erdem ULUĞ 1977'de Kars'ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta tamamlayan Uluğ, GAMP Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun olduktan sonra sırası ile İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, ABD Syracuse Üniversitesi MBA ( işletme Master ), ABD Syracuse Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Doktora eğitimini tamamladı. Uzun yıllar Türkiye ve ABD de yazılım, Bilişim sistemleri ve siber güvenlik alanında çalışmalar yaptı.

2023 yılında emekli olarak Uzun yıllardır Siber güvenlik, Yönetim Sistemleri Danışmanlığı ve Bilişim Sistemleri alanında hizmet veren USS Teknoloji firmasının Yönetimini devraldı. Aktif olarak halen uzaktan Harvard Üniversitesi'nde siber güvenlik ve yapay zeka alanında eğitimler vermektedir.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN