Kocaeli'de yapılacak evlerin kura çekimleri bugün başlıyor!

TOKİ tarafından Kocaeli'de yapılacak olan konutlarla ilgili kura çekimi bugün başlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Projesi” kapsamında ilimizdeki altı ilçede 5 bin 200 adet konut yapımı planlandı.

Yapımı planlanan 5 bin 200 adet konuta başvuru yapan 128 bin 326 kişi için Hak Sahibi Belirleme Kurası” çekilişleri 18-19-20-21 Ocak 2023 tarihlerinde Saat 10.00’da başlayacak şekilde İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlçelerimize göre yapımı planlanan konut sayısı ve başvuru sayısına göre hak sahibi belirleme kurası çekilişleri aşağıda belirtilen takvime göre gerçekleştirilecek.

TOKİ KURA SONUCU NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?
TOKİ kura çekimi hakkında açıklamalarda bulunan Kurum, “81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kurallar yayınlanacak. Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek” şeklinde konuştu. Kura sonucunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME NASIL YAPILIR?
TOKİ kura çekiliş sonuçları canlı olarak noter huzurunda gerçekleştiriliyor. TOKİ kura sonuçları https://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube internet sitesi sayfasından canlı olarak izleniyor.

Bakmadan Geçme