Kocaeli MHP'den şok ihraç kararı!

Çoklu baro sistemi ile ilgili yasa tasarısına tepki gösteren Kocaeli Barosu avukatlarından ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Özhan Kurt, MHP'den ihraç edildi.

Çoklu baro sistemi ile ilgili yasa tasarısına tepki gösteren ve yönetiminde bulunduğu Kocaeli Barosu ile birlikte hareket eden avukat Özhan Kurt, MHP'den ihraç edildi.

Kocaeli Barosu’na bağlı bazı avukatların ''çoklu baro sistemine karşı'' İzmit ve Gebze’de düzenledikleri eylemlere katılarak eylemci avukatlara destek veren ve açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Özhan Kurt, MHP Kocaeli İl Başkanlığı'nın büyük tepkisini çekmişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyeliğinden istifa ettirilen Özhan Kurt'un, şimdi de MHP'den ihraç edildiği öğrenildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, çoklu baro sistemi ile ilgili yasa tasarısına tepki gösteren Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir'i üç kere istifaya davet etmesine rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekiliği görevini yürüten Özhan Kurt, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ile birlikte hareket etmişti.

Özhan Kurt'un, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'un ağabeyi olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme