Kocaeli Zirve yazdı, Kocaeli Büyükşehir MON MEDYA ile çalışmasını iptal etti!

Kocaeli Zirve Gazetesi'nin köşe yazısı ve haberlerinden sonra harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi medya planlama işlerini ihalesiz olarak verdiği MON MEDYA ile çalışmasını iptal etti.

Kocaeli Zirve Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin’in ‘’Sıfır  toleransınız bu mu Tahir Başkanım?’’ başlıklı köşe yazısından sonra harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi medya planlama işlerini ihalesiz olarak verdiği MON MEDYA ile çalışmasını iptal etti.

Kocaeli Zirve Gazetesi yazdıysa doğrudur!
Tarafsız, ilkeli, doğru habercilikten ödün vermeyen Kocaeli Zirve Gazetesi, yaptığı haberlerle gündem oluşturmaya devam ederken yaptığı haberlerin doğruluğu karşısında kayıtsız kalamayan kişi ve kurumlar da gereğini yapmak zorunda kalıyor.

Ani bir kararla MON MEDYA ile anlaşma sonlandırıldı!
FETÖ iltisaklı çoğu firmanın Kocaeli’deki reklam ajanslığını yapan MON MEDYA REKLAM  AJANSI hakkında yaptığımız haberler den sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aldığı ani bir kararla söz konusu ajansla anlaşmasını sonlandırdı.

Kamuoyu açıklama bekliyor!
Kocaeli Zirve Gazetesi olarak şimdi de şunları soruyoruz;
1-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, MON MEDYA ile çalışmasını iptal etme sebebini net bir şekilde açıklayacak mı?
2-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin MON MEDYA ile çalışması konusunda kimler referans olmuştur?
3-Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi medya planlamasıyla beraber MON MEDYA , onlarca yerel gazetenin fatura kestiği bir ajans haline getirilerek, FETÖ iltisaklı çoğu firmanın ajansı etiketinden kurtarılmaya mı çalışıldı?

Bakmadan Geçme