• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor alt yapısında beyaz bir sayfa açılıyor

Kocaelispor alt yapısında beyaz bir sayfa açılıyor

Kocaelispor alt yapısından sorumlu Kocaelispor Akademi Başkanı Rafet Kırgız ve ekibi basınla bir araya geldi. Ertosunlar Restoran'da yapılan kahvaltılı basın toplantısı geniş katılımlı geçti.

Kocaelispor Akademi olarak artık alt yapıda yepyeni bir sayfa açılacağı söylendi. Başkan Rafet Kırgız ve akademi yönetimi kahvaltıda hazır bulundu. Başkan Rafet Kırgız, ‘Kulüp Başkanı Engin Koyun yönetiminde göreve gelirken İzmit’teki herkes bana kızdı ama ben hiç birine kızmadım ama kırıldım üzüldüm. Ben spor adamıyım arkadaşlar kim benden destek isterse yanında olurum. Engin Başkan bize katıl aramızda ol dedi spora sporcuya hizmet ediyorum benim başka işlerde işim olmadı yaşım 70. Beni bu kentte tanıyanlar çok.

 

HOCALARI BİZ SEÇMEDİK

1985’de Turgutspor’da yöneticilik yaptım ve spora resmi olarak girdim. 1989 yılında İzmit’te minikler futbol turnuvasını ilk olarak ben yaptım ve hala o turnuvalar devam ediyor. Alt yapıda yeni bir oluşuma gittik alt yapıların özerk olması lazım biz bunun adımını attık. Tahir başkanla da görüşmemiz oldu yanınızdayım destek olacağım dedi. Projelerle gittik tesis konusunda özellikle güzel şeyler yapacağız. Altyapıdaki antrenör seçimlerinde ise bana kızanlar küsenler oldu ama hoca seçimini Aydın Günaydın hocaya bıraktık çünkü çalışacak olan kendisi ekibini de kendisinin seçmesi daha mantıklı.

EŞ DOST İLİŞKİSİ OLMAYACAK

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Aydın Günaydın’da toplantıda söz aldı, ‘Sporda alt yapı çok önemli ve çok farklı bir olay değişik şeyler yaşıyoruz burada. Biz burada öğretmen görevi görüyoruz bizim için çocuklar önemli. İlke, kural ve prensip anlayışı uygulayacağız. Sporcuya esneklik yok burada adalet vurgusu önemli oyuncuya kriter koyacağız bize uyarsa beraber yol alırız ama uymazsa yollarımız ayrılır. Eş dost akraba ilişkisi aranmayacak kim hak ederse formayı giyecek. Altyapı hocaları konusunda ince eleyip sık dokuduk 1 gecede karar verdiğimiz hocalarda oldu hepsi de işini iyi yapacak düzeydeler bizimle oldukları için teşekkür ediyorum hocalarıma. Şimdi yaz tatili ama okullar açıldığı zaman okullara gidip seminer panel imza günleri yapacağız’ dedi.

Zafer ONAR

KOCAELİSPOR AKADEMİ YÖNETİM KADROSU

Rafet Kırgız

Selim Ordu

Hamza Bostan

Burak Gülener

İsmail Kolaylı

İsmail Solmaz

İsmail Taş

Ufuk Duvarcı

Şaban Gül

Ahmet Bilgiç

 

ANTRENÖR KADROSU

Nuri Çolak

Yusuf Yazıcı

Murat Tiraki

Hakan Sakarya

Zafer Akbaş

Yunus İlgen

Serhat Sağat

Gürcan Yazıcı

Cihan Çetin

Bilal Bayhan

Coşkun Gökdemir

Ender Demir

Erdinç Bayram

Muhammet Çürük

Yusuf Yavaş

Coşkun Kapudağlı

Kerem Nazlıgül

Önder Tiryaki

 

DESTEK EKİBİ

Volkan Elmaser

Serhan Çeviktürk

Efrahim Kurhan

Mustafa Ataç   

Asım Gündoğdu

Yılmaz Yoldadurmaz

Nursel Çıtak   

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme