KOGACE'den ADD'ye sert tepki: Haddinizi bilin!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi Başkanı Taylan Bingöl'ün iki gazeteciyi hedef alan açıklamalarına Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden kınama geldi

Geçtiğimiz günlerde Özgür Kocaeli Gazetesi Perde Arkası bölümünde çıkan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin çelenginin 3 gündür yerde durduğuna dair çıkan haberlerin ardından ADD, Özgür Kocaeli Gazetesi ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Yaşanan durumun ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti kınama mesajı yayımladı.

DOZUNU AŞAN CÜMLELER

KOGACE’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Kentimizde yayın yapan Özgür Kocaeli Gazetesi’nin ‘Perde Arkası’ sütunlarında 24 Aralık Cumartesi günü Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyemiz Serdal Erdal imzası ile yayımlanan haberin ardından ADD Kocaeli Şubesi tarafından tehdit ve suçlayıcı bir şekilde dozunu aşan cümleler kullanılmıştır.

FETÖ’CÜ YAKIŞTIRMASI!
ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl bununla da yetinmeyip, hem haberi yapan arkadaşımız Serdal Erdal’a FETÖ’cü yakıştırması yapmış, hem de Özgür Kocaeli Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Öztürk’e hakaret ve tehdit edici mesajlar göndermiştir. ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl tarafından yapılan bu davranışlar ADD’ye zarar vermekle birlikte kentimizde mesleğini icra eden basın mensubu arkadaşlarımızı da derinden üzmüştür. Atatürk’ün adını taşıyan bu derneğe, Ulu Önderimizin basın mensuplarına nasıl değer verdiğini söylemek yerine, 16 Ocak’ı araştırmalarını istiyor , ADD yöneticilerinin de imzası bulunan açıklama ve yakıştırmaları kınayarak, yanlış üsluptan derhal geri dönülmesini istiyoruz." 

İŞTE ADD'NİN YAPTIĞI O AÇIKLAMA

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme