'Körfez'de seçimin kazanılacağına inandım ve aday oldum'

MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Uzman Doktor Ayhan Arpacı, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu'na teslim etti. Teslim töreni sırasında yaptığı açıklamada, seçimin Körfez'de kazanılacağına inandığı ve ilk kez bir seçim kazanma zevkini yaşamak istediği için aday adayı olduğunu söyledi.

Doktor Ayhan Arpacı konuşmasında, “Ben partinin il yönetiminde, teşkilatlarda görev yaptım. Bugüne kadar ki görevlerim sırasında hiç seçim alamadık. Yerel seçimlerde de Büyükşehir ve Başiskele’den belediye başkanlığı için aday adaylığı önerildi. Körfez’de seçimin kazanılacağını düşünüyorum. Bir seçim kazanma sevincini yaşamak için de gelen teklifi kabul ettim ve aday adayı oldum. Matematiksel zekası olan her insan Körfez’de yerel seçimin kazanılacağını görür” dedi.

Dosyayı teslim alan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, her meclis üyesi aday adayının birer belediye başkanı adayı olabilecek kapasitede olduğunu ifade ederek, “Ayhan Arpacı’ya teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ederim. Bizi onure etti ve MHP’nin Körfez’de ki başarı çıtasını yükseltti” dedi. Körfez Belediye Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu’da, kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını ve 31 Mart’ta Körfez Belediyesi’ne 3 Hilalli bayrağı dikeceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme