Körfezliler bayramda bir araya geldi

Geleneksel kent bayramlaşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Uğur Kalkar, 'İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Ramazan ayını geride bıraktık. Allah tutuğunuz oruç ve ibadetlerinizi kabul etsin'' dedi.

Körfez'de gerçekleştirilen geleneksel kent bayramlaşmasına Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, belediye başkanı, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Körfez Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından her bayram düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlaşması Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez belediye başkanı, oda başkanları, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

"Ramazan ayını geride bıraktık"

Hayırlı bayramlar dileyen Kaymakam Uğur Kalkar, "İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Ramazan ayını geride bıraktık. Allah tutuğunuz oruç ve ibadetlerinizi kabul etsin. Körfez’de Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadık. Onun akabinde Ramazan ayı içerisinde mahalli idareler seçimleri yapıldı. Demokratik olgunluk gösteren tüm siyasi partilere, seçimde yeni göreve gelen tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonunda toplu fotoğraf çekildi. Ardında Körfez Tütünçiftlik Polis Karakolu ve jandarma bölük komutanlığı ziyaret edildi.

Körfezliler bayramda bir araya geldi
Körfezliler bayramda bir araya geldi
Körfezliler bayramda bir araya geldi
İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme