KOÜ hastane oteli geliyor!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü sadettin Hülagü 2014-2018 yılını değerlendiren bir basın toplantısı düzenledi. Hülagü 'Hastane Oteli Projesi'ni hayata geçirmek için gün sayıyoruz' dedi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Sadettin Hülagü’nün, 2014-2018 dönemini değerlendirdiği ve 2023 vizyonunu sunduğu program toplantı KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti.  Toplantıya Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Başsavcı Habib Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Arslan, AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Müftüsü Yusuf Doğan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP İzmit Başkanvekili Rifat Akbaş, STK ve dernek başkanları, kurum il müdürleri ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Otel modern koşullarda hizmet verecek

Programda Hastane Oteli Projesi’ni hayata geçirmek için gün sayıyoruz diyen Hülagü, "Hastanemizde tedavi görecek olan yabancıların da kullanımına açılacak olan otel modern koşullarda hizmet verecek şekilde planlanmaktadır. Eğitim alanlarımızın bölüm ve faaliyetlerine uygun yapılara kavuşturulması maksadı ile SEKA park alanında konservatuvar olarak hizmet verebilecek yeni bir bina Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile önümüzdeki dönemde tamamlanacaktır" dedi.

Bakmadan Geçme