Malkoç Turizm: 'Ayakta öğrenci taşımıyoruz' 

İlimizde bulunan Uğur Okulları Başiskele yerleşkesinde çocuğu eğitim gören bir veli  gazetemizi aramış, öğrenci servis araçlarının güzergahının değiştirildiğini, oğlunun eve geç geldiğini ve minibüste çok fazla öğrenci bulunduğu için çocukların ayakta seyahat ettiğini söylemişti. 

Gazetemizde yer alan bu haber üzerine Uğur Okulları Başiskele yerleşkesinin öğrenci servisi hizmetini veren Malkoç Turizm firmasının sahibi Abdullah Malkoç gazetemizi aradı. 

Abdullah Malkoç  iddialar ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Yenişehir Mahallesi’nde 8, Yuvam Akarca’da 4 öğrencimiz var. 12 kişilik yeni bir hat yaptık. Kesinlikle ayakta öğrenci taşırmıyor. İzmit trafiğinin hali malum. Öğrencilerimizi okuldan aldığımız saat, okula teslim ettiğimiz saat bellidir. Hiç gecikmemiz yok. Ama akşam trafiği nedeniyle eve dönüşlerde kimi zaman gecikmeler olabilir. Bunun güzergah değişikliği ile bir alakası yok. Biz hizmetimizi en iyi şekilde vermeye devam ediyoruz.”
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Mağdur 11 Ekim 2022 17:12

Yeni hat değil. Yuvam'ın guzergahi tamamen degistirilip 3-4 yeni öğrenci verildi. Yenisehir yahya kaptana daha yakın. Madem yenisehir servisini iptal ettiniz. Neden yahya kaptan aracına vermediniz öğrencileri. Dün etudune yetisemedi ogrenciler ücra yerlerde yarım saat dönüp dolaştılar. Bu değişimi istemiyoruz. İptal edin. Bu degisiklik sezon başında yapılır bilgi verilir velilere.

Bakmadan Geçme