Marika Mehmet Top istifa etti!

SUMOTAŞ'ın başkanı Marika Mehmet Top istifa etti. Istifasını açıkladığı toplantıda ise tartışmalar yaşandı.

Kocaeli’nin önemli kooperatierinde biri olan SUMOTAŞ’ın başkanı Marika Mehmet Top istifa etti. Istifasını açıkladığı toplantıda ise tartışmalar yaşandı.

SUMOTAŞ Başkanı Mehmet Top iddiaya göre geçtiğimiz günlerde üyelerle yaptığı toplantı sonrasında istifa ettiğini söyleyerek toplantıyı terk etti.

İstifanın sebebinin ise kooparatifin zor durumda olduğu iddialarıydı.

Mehmet Top iddialara cevap verdi;

"SUMOTAŞ üyesi beni istediği zaman eleştirebilir buna sözüm yoktur. SUMOTAŞ’a hizmet etmeyi kendime görev bildim. Kavgacı bir tutumda olmadım. Kavgaya çekmek istediler ama kendime olan saygımdan bu kavgalardan kaçtım. Gelinen nokta sanki cevap vermedikçe bazı olayları kabul ediyormuş gibi oldu. Hatalar olabilir ama hainlik yaptığımız yer olursa sorgulanabiliriz. 2016’da SUMOTAŞ’a Başkan oldum. Göreve geldiğimizde kaç arabam varsa hala öyle, kendimize değil çevremize güç kattık. Bir önceki seçimde bir oyla seçimi kaybettik. O gün nasip değilmiş dedim. Bir gün dedikodu yapmadım. SUMOTAŞ’ın borcu kesinlikle yoktur. Nisan ayı içerisinde yapılacak olan mali seçimli genel kurula kadar oluşmuş olan yeni yönetime yetkimi bırakıyorum. Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Bakmadan Geçme