MHP Kocaeli'den Kılıçdaroğlu'na kandil!

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, elektrik faturalarına tepki göstererek ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" ifadeleri üzerine “Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” şeklinde tweet attı.

KANDİL GÖNDERDİ

Bahçeli’nin tweeti üzerine MHP Kocaeli İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezi’ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo yolu ile kandil gönderdi. İl Başkanı Yunus Emre Kurt gönderdiği kargoyu paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladık. Kandil'deki dostları ile birlikte kendilerinin kararan kalplerini aydınlatmasa da fiziken ışıktan faydalanacaktır. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmak istedik. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.”

 

Yorumlar 7
İşçi 14 Şubat 2022 11:02

Tuzun kuru anlatıyorsun başkan. Siz halkı düşünün ilk önce boş muhabbet yaparak birilerinin gözüne giricem diye uğraşmak türk gencinin siyaset anlayışı olmamalı. Devlet Bahçeli nin yönü şaşmış olabilir bu milletin evladı bu milletin alınterinede sahip çıkmalıdır.

yenidoğanlı suat 12 Şubat 2022 09:37

bu hareketinize gülmemizimi bekliyonuz sayın kurt

Salih 11 Şubat 2022 15:17

Tuhaf ve hiç hoş olmayan espriler mebzul miktar MHP'de var. Yeni il başkanı duruşuyla sanki bir şeyleri ciddiyetle takip edecek sandık ama vallahi yanılmışız. Yazık, çok yazık.. talihsiz ülkem, Türkiyem

FATİH 11 Şubat 2022 15:10

Keşke yapılan zamlarada ve vatandaşın alım gücünün düşmesinede,artan faturalarada laf edebilse sayın il başkanı..

yıldız 11 Şubat 2022 12:01

Halkın üzerindeki yükü azaltmak için uğraşanlarla halkın üzerine basanlar arasında zeka testi

Meraklı 11 Şubat 2022 11:43

Ne kadar komik bir davranış ve kandil kelimesi ile yapılmış boş bir ironi. Bir CHP seçmeni olarak faturayı ödemeyeceğim ifadesini hiç tasvip etmiyorum bu halkı kışkırtma anlamına çekilebilirdi ki nitekim öyle oldu. Siz İlçe Başkanı olarak ,MHP olarak yapılan bu zamlara tepki ve halkı düşünen bir yapı ortaya koysaydınız keşke bu boş hareketler yerine. Siz ne yaptınız? Genel başkanınız ne yaptı? Tribünlere oynamak işin en kolay tarafı.

Savaş Barış 11 Şubat 2022 11:42

Bence CHP Genel Merkezi gönderilen bu kandillerle İBRETLİK MÜZE YAPMALI... Müze girişine de "AKP+MHP Birlikteliğinin Ülkeye Hediyeleri" tabelasını asmalı. Çok komik olmaya başladı şu MHP ve MHPGİLLER...

Bakmadan Geçme