MHP Körfez'de 4 kadın aday adayı

2019 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Körfez'de ki siyasi partiler içinde en çok meclis üyesi aday adayı açıklayan MHP oldu. Teşkilatçılığıyla her zaman takdir edilen İlçe Başkanı Zeki Gürsu, yapılan çalışmalar sonrasında 4 kadın, 5 erkek belediye meclis üyesi dosyasını telim aldı ve arka arkaya üye kayıtları gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe teşkilatı yine hareketli bir gün yaşadı. Saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gürsu, 2 kadın meclis üyesi aday adayının dosyasını teslim alırken, bir atama ve 3 yeni kadın üye kaydı yaptı.

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, ilçe yönetimi ve kadın kollarının hazır bulunduğu açıklama ve üye kayıt töreninde, hep bir ağızdan seçimin kazanılması ve 31 Mart 2019’da belediyeye 3 Hilalin dikilmesi için çalışma sözü verildi.

Yapılan bu yönde ki konuşmaların ardından Emine Babuççu ve Birgül Pıtır’ın Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvuru dosyaları kabul edildi. Törende, Aysun Karakaya, Emine Bin ve Ayşe Köşker’in üye kayıtları yapıldı. Feride Arslanbaş ise Kadın Kolları Başkan Yardımcılığına atanırken, hep bir ağızdan seçimin kazanılması için canla başla çalışma sözü verildi.

Bakmadan Geçme