MHP'de aday adayı sayısı artıyor

MHP Körfez İlçe'de Körfez Belediye Meclis Üyesi sayısı hızla artıyor. Hafta içinde arka arkaya meclis üyelikleri aday adaylığı başvurusu alan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, sayının 20'ye yaklaştığını belirtti.

2019 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde listelerini yapmaya çalışıyorlar. Daha önce ki seçimlere göre aday adaylık başvuruları yavaş adımlarla ilerlerken, MHP Körfez’de gösterilen ilgiyle birlikte dosya teslimleri de hızlandı.

Güngör Gudo, Celalettin Hacıbektaşoğlu, Selçuk Düzgün dosyalarını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim ederek beldiye meclis üyesi aday adayları arasına girdiler.

Hatipoğlu’na ilgi artıyor

Bir yandan meclis üyesi listesini hazırlamaya devam eden İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Körfez Belediye Başkan aday Azmi Cihat Hatipoğlu, diğer yandan da saha çalışmalarını devam ettiriyor.

Saha da her geçen gün daha çok ilgi gören ve seçimin favorilerinden birisi olarak gösterilen Azmi Cihat Hatipoğlu, özellikle teşkilat için de dilden dile dolaşan, “Kazanmaya Azmimiz var” sloganıyla destek arıyor.

Bakmadan Geçme