MÜSİAD Kocaeli'den aşure programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi ve Kocaeli İl Müftülüğü İzmit Fevziye Cami'nde ikindi namazı sonrası aşure programı düzenledi. 

MÜSİAD Kocaeli Şubesi ve Kocaeli İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği aşure programı, İzmit Fevziye Cami’nde ikindi namazı öncesi mevlit okunmasıyla başladı. Namaz öncesi, vefat eden  MÜSİAD üyeleri ve üye yakınlarının ruhları için dualar edildi.

Kılınan ikindi namazının ardından cami avlusunda aşure dağıtımı yapıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu ve yönetim kurulu üyeleri,  Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Dr. Osman Eşgin, MÜSİAD Şanlıurfa Başkanı Mahmut Saatçı, TÜMSİAD Kocaeli Başkanı Yunus Pehlevan katılım sağladı.

İlk aşure ikramını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu birlikte yaptılar. Program sonrası açıklama yapan MÜSİAD Kocaeli Başkanı Uslu, ‘MÜSİAD Kocaeli Şubemizin tarihinde daha önce hiç aşure programı düzenlenmemişti, il müftülüğümüz ile böyle bir program düzenleyerek tarihimizde bir ilke imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Fevziye camimizde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, ardından aşure ikramı yapıldı, Halkımıza maddi manevi fayda sağladığımız bu programımız hayırlara vesile olsun.’  ifadelerine yer verdi.


Bakmadan Geçme