Neden Osmanlı Turan Teşkilatı? 

Osmanlı Turan Teşkilatı hakkında açıklamalarda bulunan Kocaeli İl Başkanı Serap Bilmez, 'Bu teşkilatta biz sadece Türkiye sınırları için de değil dünyada bulunan Osmanlı ve Turan ülküsünü kucaklayan tüm milletimizi kucaklamak için yola çıkmış bir harekatız' dedi. 

Osmanlı Turan Teşkilatı Kocaeli İl Başkanı Serap Bilmez, Osmanlı ve Turan ülkesini aynı çatı altında birleştirmek için çıktıkları yolda kendisini bu vatanın evladı kabul eden herkesi kucaklamak için Osmanlı Turan Teşkilatını kurduklarını söyledi.

HER İKİ ÜLKÜ
Osmanlı Turan Teşkilatı’nın kuruluş amacı ile bilgiler veren Osmanlı Turan Teşkilatı Kocaeli İl Başkanı Serap Bilmez, “Öncelikli olarak milli ruhunu kendinde hisseden herkesi bir çatı altında kucaklamaktır. Ve bunun için biz sadece Osmanlı ülküsünü veya sadece Turan ülküsünü ele alamadık. Bilakis her iki ülküyü de bu çatı altında birleştirmek istedik. 

HERKESİ KUCAKLAMAK İÇİN KURDUK
Turan demekle sadece Türkçülüğü ele alırsak bu duruma biz de böl parçala yok et stratejilerin bir parçası oluruz. Zira bu topraklarda yaşayan Türk kardeşlerimizin yanında Makedonya’da yaşayan ve kendisini Türk hisseden Arnavut kardeşlerimizi de kucaklamak istedik. Yine ecdatlarımızın çalışması neticesin de bugün dünyanın tüm topraklarına yayılmış isimleri farklı ama kendisini bu vatanın evladı kabul eden herkesi kucaklamak için Osmanlı Turan Teşkilatını kurduk.

SADECE TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE DEĞİL…
Osmalı İmparatorluğumuzun sancağı altında yönetilirken, var olan tüm renklerin adaletle yönetiliyor olması, coğrafyanın bu kadar gelişiyor olması bu kadar çok milletlerin bu sisteme tabi olup sahip çıkması tamamen Osmanlı Turan Teşkilatı’nın üstlendiği vizyondur. Osmanlı Turan Teşkilatı tam da bu noktada ihtiyaç duyulan bir sivil toplum haraketi olarak yerini ve safını belli etmiştir . Bu teşkilatta biz sadece Türkiye sınırları içinde değil dünyada bulunan Osmanlı ve Turan ülküsünü kucaklayan tüm milletimizi kucaklamak için yola çıkmış bir harekatız. 

TABELA STK’LIĞI, OFİS DERNEKÇİLİĞİ DEĞİLİZ!
Bizleri diğer sivil toplum kuruluşlarından ayırt eden özelliklerimiz, yatan bir sivil toplum kuruluşu olmamamız. Tabela STK’lığı ve ofis dernekçiliği yapmayıp bir siyasi oluşum gibi sürekli toplum içinde gündemi takip edip, milletimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapmaya gayret ettik ve bunu dava şuuru haline getirdik.

MİLLETİ UYANDIRDILAR!
Bizi yok sayan siyonistler ve emperyonistler, asırlar boyu dünyaya hüküm sürdüğümüz sistemi elimizden alıp, kendilerinin oluşturmuş olduğu sistemi kullanarak, sanki yoktuk yeni mücadele edip var olan bir millet algısı ile yeni bir devlet anlayışını beynimize kazımaya çalıştılar şimdi o uyuşturdukları milleti uyandırdılar. İşte o uyandırdıkları millet sizlersiniz ve varsın kıyametleri de biz olalım” dedi. 
 

Bakmadan Geçme