Öztürk'ten dikkat çeken otopark önerisi

İKM Başkanı Murat Öztürk İzmit'in park sorunu ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu.

İlimizin tanınan isimlerinden İKM Başkanı Murat Öztürk İzmit’in park sorunu ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Öztürk “İzmit Ortaokulu ve Eski Gazi Lisesi okul bahçelerinin eğitim öğretim saatleri dışında araç parkına tekrar açılmasını istiyoruz.” Dedi

İşte Öztürk’ün o açıklaması:

Sayın Ak Parti Kocaeli İl Başkanım Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Değerli Kocaeli AK Parti Milletvekillerimiz.

Uzun zamandır devam eden ekonomik kriz,piyasalardaki sıkıntılar,doların devamlı yön değiştirmesinden dolayı malum tüm herkes etkilenmiştir..Bu etkilenmelerden en büyük darbeyi Sanayi kenti olan Kocaeli ilimiz almıştır..

Biz İzmit Kent Merkezi olarak Merkez ilçesindeki esnafların temsilen sıkıntılarımızı dile getirmekteyiz..

Trafik akışının değişmesinden sonra özellikle Çınarlı cami güzergahındaki yol üstündeki tüm esnaflarımız tek yön olduktan sonra iflas etmiş ve dükkanlarını kapatmışlardır..Kapatmaya devam etmektedirler..Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşmeler yapılmış toplantılar yapılmış o bölgenin esnafları dertlerini sorunlarını anlatmışlardır..Işıklandırma sorunu halledilmiş ve görüntü olarak harika bir güzellik sağlanmıştır..Tahir Büyükakın Başkanımıza  bu konudaki desteği için teşekkür ederiz...

İzmit’in en büyük sorunu olan trafik sorumumuz bir tek belediyelerin değil herkesin sorunudur..

Bizlerde İKM olarak destek sağlamak esnafımızın sorunlarını aktarmak ve çözüm ortağı olarak yardımcı olmak için canla başla çalışmaktayız..

Bir an önce İzmit Ortaokulu ve Eski Gazi Lisesi okul bahçelerinin eğitim öğretim saatleri dışında araç parkına tekrar açılmasını istiyoruz.

Bu anlamda en büyük sorunumuz park problemini bir nebzede çözülmese de küçük bir kısmını azaltmış oluruz.

İl Başkanlarımız,

Milletvekillerimiz,Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Bürokratlarımızdan esnaflarımız adına desteklerinizi bekliyoruz ..

Bu konu Tüm İzmit esnafımızın arzusudur..

Bu arzumuz ve isteğimizin en kısa sürede yerine getirileceğinden hiç bir şüphemiz yoktur..

Sevgi ve saygılarımızla

İKM BAŞKANI MURAT ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme