Pir Sultan Abdal'da Aşure Günü

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem Evi Gebze/Çayırova Şubesi'nin Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure günü renkli görüntülere sahne oldu

Çayırova Emek Mahallesi’ndeki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem Evi Gebze/Çayırova Şubesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure günü düzenledi. Ali Soyal başkanlığında Erdinç Yılmaz, Sevda Özer, Elif Tolu, Cansu Orhan, Cengiz Dönmez ve Ferhat Davulcu’dan oluşan yönetimin ev sahipliğindeki etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Aşure gününe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri ile eski İlçe Başkanı Avukat Recep Dursun, HDP Çayırova İlçe Eş Başkanı Şah İsmail Tohumcu, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Gökhan Orhan ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin yönetiminde yer alan, aynı zamanda Çayırova Özgürlük Mahallesi Muhtar adayı Erdinç Yılmaz’a etkinliğe sağladığı katkıdan, tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür edildi. Herhangi bir konuşmanın yapılmadığı etkinlikte saz dinletisi eşliğinde türküler söylendi.

Bakmadan Geçme