Recep Kara Kağıtspor'a transfer oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü kadrosuna bir pehlivanı daha kattı. Ordulu Recep Kara artık Kağıtspor’da. Yağlı güreş sezonunun açılmasıyla birlikte Kağıtspor Kulübü transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Sezon başında Balıkesir Belediyespor’dan Hüseyin Gümüşalan ve Gölcük Belediyespor’dan Nedim Gürel’i kadrosuna katarak iyice güçlenen mavi beyazlı takım şimdi de Ordulu Recep Kara’yı kadrosuna kattı.

KAĞITSPOR ADINA GÜREŞECEK

40 yaşındaki usta pehlivan artık Kağıtspor adına güreşlerde boy gösterecek. Kara ayrıca iş hayatına da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde devam edecek. Bu arada Kağıtspor’un mevcut kadrosunda yer alan başpehlivanlar Faruk Akkoyun, Tanju Gemici, Hüseyin Gümüşalan ve Nedim Gürel’den sonra güreş severlerin Recep Kara’nın da Kağıtspor’a gelmesiyle kulübün daha da güçlendiğini adeta Şampiyonlar Ligi gibi olduğunu dile getirdiler.    
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Kocaelisporlu 11 Haziran 2022 12:28

Burcu Nazlı sizi tanımıyorum ama yazılarınızdan şu sonuca vardım. Bu kentin her türlü sporuna katkınız çok fazla. Kendini İzmitli olarak tanıtan Kocaelispordan başka hiçbir spor dalı hakkında bilgisi olmayan sözde gazeteciler var kentte hatta sizin çok yakınınızda bilmem anlatabildimmi

Bakmadan Geçme