Şampiyonlar Ligi kıvamında turnuva

BMİS Gebze Şubesi Dostluk Kardeşlik Futbol Turnuvası'nda grup maçlarının ardından ön elemelerde çeyrek finalistler belirlendi. Çekişme arttı. Heyecan tavan yaptı. 8 maçın 7'si müthiş çekişmeye sahne alırken üç maçta penaltılara gidildi

DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi’nce düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında çeyrek finalistler belli oldu.  Sarkuysan Bemka, HT Solar, Legrand, Cavo, Makine Takım, ZF Sachs, Grid Alstom ve Yücel Boru.

Grup maçlarından çıkan takımlardan Çayırova Boru, Kroman Çelik, SchniederEnerji, Arfesan Arkan, Sarkuysan Emaye, Cengiz Makine, Dostel ve Bosal ise turnuvaya bu aşamada veda etti.

8 ön eleme maçından 7’si büyük çekişmeye sahne oldu. Şampiyonlar Ligi’ne nazire yapılan üç maçta çeyrek finale kalan takımları penaltı atışları belirledi.

Ön eleme toplu sonuçlar

Sarkuysan Bemka – Çayırova Boru  2-2 / 7-6

Kroman Çelik – HT Solar:  1-1 / 4 - 5

Legrand – Schnieder Enerji: 7 - 5

Cavo – Arfesan Arkan: 2 – 2 / 6 - 5

Sarkuysan Emaye – Makine Takım: 0 - 8

ZF Sachs – Cengiz Makine: 3 - 1

Dostel – Grid Alstom: 3 - 4

Yücel Boru – Bosal: 4 – 2

Çeyrek final

22 Ekim Pazartesi

17.00: Sarkuysan Bemka – Grid Alstom

18.00: HT Solar – Yücel Boru

23 Ekim Salı

17.00: Makine Takım – Legrand

18.00: ZF Sachs - Cavo

Final 30 Ekim’de

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’ndeki Sporter Halı Saha’da  süren turnuva önümüzdeki pazartesi ve salı günleri oynanacak çeyrek final maçlarıyla sürecek. Yarı finale kalan takımlar final vizesini 25 Ekim’de arayacak. Daha önce 29 Ekim olarak açıklanan final maçı ise resmi tatil olması sebebiyle bir gün sonraya ertelendi. 30 Ekim’de oynanacak. Aynı gün final maçı öncesi üçüncülük dördüncülük maçında kozlar paylaşılacak.

Bakmadan Geçme