Şebnem Öztürk, GTO Başkanı Nail Çiler'den 'REFERANS' sözü aldı…

2019 yılında kuruluşunun 10'ncu yılına girecek olan girişimci iş kadını Şebnem Öztürk'e ait Şebnem Öztürk Organizasyon, Gebze'de de hem hayalleri planlamaya hem de kurumsal etkinliklerde profesyonel ve tecrübeli kadrosuyla markaların temsiliyetine aday. Öztürk, GTO Başkanı Nail Çiler'e konuk olurken Çiler'den 'Referansınız olurum' onayı aldı.

Girişimci iş kadını Şebnem Öztürk’ün 2009 yılında 70 metrekarelik bir yerde kurduğu Şebnem Öztürk Organizasyon, 2019’a farklı bir heyecanla giriyor. Ünü İzmit sınırlarını aşıp Türkiye’nin birçok illerinde önde gelen firmaların organizasyonlarını üstlenen Şebnem Öztürk; Kocaeli’nin merkez İlçe İzmit ile birlikte eşdeğer büyüklük ve dinamiğe sahip Gebze ile Gebze Bölgesi ilçeleri Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda da sürpriz anlaşmalara imza atmak üzere.

Nail Çiler’e konuk oldu

Şebnem Öztürk, 21 Kasım Çarşamba günü bölgede otomotiv sektörünün lider firmalarından biriyle yaptığı ön görüşmenin ardından Gebze Ticaret Odası BaşkanıNailÇiler’e konuk oldu. Öztürk’e bu esnada Kocaeli Zirve Gazetesi Reklam Müdürü Tülay Duran da eşlik etti. GTO Başkanı Nail Çiler konuklarını başkan asistanları AysunYolcu ve Gülpembe Akpınar ile GTO Kurumsal İletişim ve Medya Sorumlusu İkbal Özköse’den oluşan heyetle birlikte ağırladı.

“Referansınız olurum”

Başkan Nail Çiler oda olarak her türlü alımlarında önceliklerinin Gebze Bölgesi esnaf ve girişimcileri olduğunu, o tedariki Gebze’den sağlayamamaları halinde coğrafi konumdan ötürü yüzlerini İstanbul’a döndüklerini ancak Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit başta olmak üzere diğer ilçelerinden girişimci ve tedarikçilere de sıcak baktıklarını söyledi.  Öztürk’ten bugüne kadar yaptığı çalışmalarda dair bilgi edinen Başkan Çiler, “Gebze Bölgesi’ndeki iş görüşmesi ve tekliflerinizde referans olarak şahsımı da gösterebilirsiniz” diye konuştu. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Çiler ziyaretin ardından yenilenen Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu ile girişindeki dinlenme salonunu da gezdirip bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme