Şengül Yurt çalışmalara başladı

Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt, bir süredir rahatsız olan kızı Beyza Yurt'un sağlığına kavuşmaya başlaması sonrasında seçim çalışmalarına bıraktığı yerden devam etmeye başladı.

Şengül Yurt, yaklaşık 50 gün devam eden ve çok zorlu geçen hastane günlerinden sonra iyi sonuçlar almaya başladı ve Beyza’yı eve getirdi. Küçük Beyza’nın tedavisi evde devam ederken, hayatının normale dönmesiyle Şengül Yurt’ta çalışmalara başladı.

Şengül Yurt, çok zor günler yaşadığını ve kızının desteği ile zorlukları aştıklarını ifade ederek, “Kızım sürekli olarak bir büyük gibi davrandı ve beni motive etti. Beyza’dan aldığımız moralle zorluklara göğüs gerdik. Şimdi çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha hızlı adımlarla devam edeceğim. Mahalleme ve çocuklara hizmet etmek, onların yüzlerini güldürmek için muhtarlığa talibim. Daha önce de çocuklar için projelerimiz vardı, şimdi bunlara yenilerini ekleyeceğim. Bu zorlu süreçte kararımdan vazgeçmemem için mahalle sakinleri sürekli serzenişte bulundular. Kızımın da sağlığına kavuşmaya başlamasıyla yeniden çalışmalara başlayacağım” dedi.

Bakmadan Geçme